Perfekta videoslots för nybörjare

Är du en nybörjare på spelmarknaden så kan det vara svårt att veta vilken videoslot som man bör välja. Det kan kännas närmast överväldigande att klicka sig in på ett nätcasino för att mötas av väggen av videoslots som finns att tillgå – hur ska man veta vilken av dem som är bäst och vilka som passar för nybörjare? I artikeln tipsar vi om några slots som är perfekta för den som inte är helt varm i kläderna ännu, samt några generella tips om vad du bör tänka på när du väljer spel. 

Starburst

Det finns som sagt väldigt många videoslots att välja mellan och en del av del av dem har alla möjliga olika funktioner. Spelar du för första gången kan det därför vara smart att välja en slot som är tydlig och enkel. En av de kändaste videoslotsen som finns är Starburst Slot från utvecklaren NetEnt. Starburst är perfekt för nybörjaren med tanke på hur lik den är de traditionella, enarmade banditerna. Spelet har inte massa krångliga funktioner och distraherande grafik, utan har tio vinstlinjer, och symbolerna består av ädelstenar samt de klassiska bar stripes- och röda sjuan-symbolerna. Starburst är helt enkelt perfekt för den som vill spela avslappnat och lära sig grunderna.

Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams är det givna alternativet för dig som vill ha en enkelt spel, men som ändå vill ha lite fler funktioner och spellägen än vad exempelvis Starburst kan erbjuda. Mega Fortune Dreams kom ut 2014 och utspelar sig på en lyxyacht. Sedan spelets lansering har det växt sig till en av de populäraste videoslotsen som finns. Lyckas du få fram tre bonussymboler så skickas du vidare till ett nytt spelläge som består av ett lyckohjul.

En anledning till att Mega Fortune Dreams är så populär beror på dess progressiva jackpott som genererat flertalet miljonvinster genom åren. En liten del av varje insats i spelet går till en gemensam jackpott, som du kan vinna genom det ovan beskrivna bonusspelet.

Tänk på det här när du väljer spel

Bestämmer du dig för att leta upp en personlig favorit bland myllret av alternativ så finns det vissa saker du kan tänka på. Till en början så kan det vara smart att välja ett spel med en design och ett tema som ligger i linje med dina intressen. Att det finns så många videoslots gör att du kan hitta spel som inspirerats av mängder av olika områden. Testa exempelvis att söka på några av dina favoritfilmer, -artister eller spel, för att se om de har fått en slot upprättad i sin ära. 

Efter att du hittat några spel som visuellt sett är lockande för dig så kan du titta på deras olika funktioner. Du kan förslagsvis jämföra antalet vinstlinjer, hur alternativen för insatser ser ut och vilka typer av bonusspel som erbjuds. 

Välj spelet som ser roligast ut

Det går såklart att tänka på oändligt med saker när du ska välja ut ett spel, men i ärlighetens namn så är det inte raketforskning. Tar du dig tiden och läser på om spelreglerna och funktionerna, och spelar med viss återhållsamhet inledningsvis, så kan du troligtvis lära dig vilken videoslot som helst. Är du villig att spendera några minuter på att förstå dig på ett spel så kan du bara välja det som ser roligast ut. 

Svårare än så behöver det inte vara! 

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!