hyllade-hudvardsmottagningen-haer-aer-hoestens-populaeraste-behandlingar

Hennes behandlingar hyllas – ”detta efterfrågas i höst”

Hudvårdsmottagningen AnnaSkinCare&Beauty i Solna hyllas av kunderna. Nu har de nya behandlingar och nya utbildningar på gång. Här är Anna-Marias spa-tips inför hösten!

Ni hyllas av era kunder. Vad är nyckeln till ert goda renommé?

– Nyckeln är att vi har ett helhetstänk samtidigt som vi hela tiden uppdaterar vårt utbud. För oss är det viktig att arbeta hälsofrämjande och att ha förståelse för olika typer av behov, inte minst när det gäller olika åldersgrupper.

– När kunderna är hos oss så ska de uppleva att världen utanför försvinner. Det är viktigt med en avkopplande miljö och att alla känner sig omhändertagna, trygga och igenkända. Vi har ett intresse av att lära känna våra kunder och veta vad de heter.

DSC_6074-2

Boka här

Vilka behandlingar är mest efterfrågade?

– Det är från person till person och vi har kunder året runt med olika behov. Generellt sett är det mycket ansiktsbehandlingar, vaxning, massage samt spabehandlingar i vår spaavdelning.

– Spabehandlingarna är populära och LPG behandlingar är något vi gör mycket av nu. Det är en teknik som hjälper mot celluliter; vi hjälper många kunder som har mycket celluliter som behöver stramas ut. Med LPG kan vi bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv vilket ger en bevisat upplyftande effekt. Syretillförseln till kroppens alla celler- och lymfcirkulationen förbättras. Även kroppens fettförbränning ökar.

Berätta om er infraröda bastu?
– Det är en ganska ny form av bastu som passar de flesta och något som vi kombinerar mycket med andra behandlingar. Den stärker immunförsvaret och hjälper till att förbränna fett och kalorier.

– Den infraröda bastun är också en service vi belönar återkommande kunder med, inte minst eftersom vi vill sprida kunskapen om dess goda effekter!

Ni har nära kontakt- och arbetar med uppföljning av era kunder. Hur fungerar det?
– Vi anpassar våra behandlingar efter personen och dess behov eftersom det är nyckeln till ett bra helhetsresultat. Kommer en kund in så gör vi en konsultation. De får känna på allt och efterhand så ser vi till att göra uppföljningar.

Du har varit företagare sedan 2007. Hur ser du på framtiden inom din bransch?

– Det händer mycket och vi följer marknaden och har nya behandlingar och nya utbildningar på gång. Jag är noga med att berätta för våra kunder att vi vill att de ska ha tillgång till det bästa och det nyaste på marknaden. Utöver det anser jag att det är viktigt att fokusera på naturliga och hälsofrämjande metoder – alltså inte bara ansiktsbehandling och por-rengöring. Det är helheten och att våra kunder mår bra som är viktigt, och att tänka på miljön.

ANNAAM
Anna-Maria är spa- och hudterapeut och certifierad medlem SHR

Läs mer om AnnaSkinCare&Beauty och boka här


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!