haer-hittar-du-de-baesta-priserna-till-ditt-idrottsevenemang_m

Här hittar du de bästa priserna till ditt idrottsevenemang

Glentons startade 1977. Nu – 40 år senare – är företaget ledande inom idrottspriser och evenemangsutrustning i Norden.
– Vi har ett stort lager och håller hög servicenivå, säger delägaren Mikael Mjärdestam.

Ska din klubb anordna en tävling eller cup där ni behöver ett digert prisbord som lockar deltagare från hela landet? Är ni trötta på att ha ett bord fullt med varupriser och istället vill erbjuda pristagarna en glänsande pokal eller en prestigefylld medalj att hänga runt halsen? Glentons erbjuder paketlösningar till föreningar runt om hela Norden och levererar även till Norge och Finland.

– Vi ligger i framkant vad gäller att leverera evenemangsutrustning. Vi har allt från pokaler och medaljer till entréband och lottringar. Vi är kompletta när det gäller material till idrottstävlingar, säger Mikael Mjärdestam.

glentonfix1

Glentons startade upp i Broby för 40 år sedan. Det var de två bröderna Glenn och Tony som startade småskalig verksamhet på övervåningen av faderns företag. Med tiden växte företaget sig större och nu räknas Glentons som en av de främsta och mest anlitade aktörerna i Sverige. Mikael Mjärdestam, som själv har 25 års erfarenhet i branschen, tror att en stor del av framgångarna beror på den höga servicekänsla som Glentons erbjuder sina kunder.

– Vi kan leverera våra produkter med kort varsel. Är det så att kunden är sent ute så är det inget problem eftersom vi har byggt upp ett stort lager. Likadant om kunden skulle ha sena önskemål gällande gravyr. Vi löser det mesta utan några problem.

Företaget håller till i sina 2500 kvadratmeter stora lokaler. Där finns i princip allt som krävs för att ge kunderna bästa tänkbara service. Förutom medaljer och annan evenemangsutrustning rymmer lokalerna även de riktigt (!) stora pokalerna.

– Den största pokalen vi har i lager är 1,25 meter hög, 15 kilo tung och har namnet Barcelona. Men vi lyssnar på kundens önskemål och anpassar pokalerna därefter. Den största vi sålt hittills har varit 1,5 meter hög, berättar Mikael Mjärdestam.

För att hitta inspiration till vilket pris eller vilken pokal som passar just ditt evenemang bäst finns en utförlig jubileumskatalog på Glentons hemsida. Planerar din klubb att vinna SM i år så finns självklart även de obligatoriska guldhattarna att beställa.

Guldhattar2

Guldhattar, lottringar och jubileumskatalog hittar du här.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!