enbloms-graev-schakt-tar-taeten-pa-gotland

Enbloms Gräv & Schakt tar täten på Gotland

Den kompletta gräv- och schaktpartnern Enbloms Gräv & Schakt påverkas inte av några säsongsvariationer. Företaget har jobb i alla väder och arbetar just nu med vatten och avlopp i 43 sommarhus på Gotland.

– Företagare som vi jobbar hela året, säger Jerry Enblom, ägare av Enbloms Gräv & Schakt AB.
Ni arbetar för närvarande med vatten och avlopp i 43 sommarhus. Vilka typer av jobb gör ni utöver detta?

– Vi utför alla sorters jobb på marksidan som förekommer i branschen. Några exempel på vad vi gör är dränering, avloppsanläggningar, VA-arbeten, husgrunder, vägbyggen och plattsättning. Vi utför uppdrag både åt företag och privatpersoner.

enbloms-0012

Ni har över 40 års erfarenhet av branschen och har gjort er ledande inom mark- och anläggningsarbeten på Gotland. Vad betyder det att ha denna historia som företag?

– Att vi har uppnått en stor bredd och gedigen kunskap inom många områden. Det innebär också att vi har bra samarbeten med återkommande kunder.

Vad har krävts av er som företag för att uppnå så många nöjda kunder?

– Någonting måste det vara som vi gör bra. Vi är noggranna med det vi gör och gör bra jobb. Nogrannhet och erfarenhet av många arbeten gör att kunderna blir nöjda. Vi håller alltid högsta kvalitet på våra arbeten och är måna om våra kunder.

Hur ser er maskinpark ut?

– Vi har grävmaskiner för att alla typer av entreprenadarbeten. Det inkluderar ett antal grävmaskiner, lastmaskin, lastbil och krossverk.

vinter2

 

Läs mer och kontakta Enbloms Gräv & Schakt AB här


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!