Veckans viktigaste nyheter från Mobilanyheter

Ännu en intensiv vecka är över i mobilvärlden. Under den gångna veckan har jag rapporterat om Apples kommande surfplatta iPad Pro 10,5 (för 2018). Men naturligtvis har det också hänt en hel del i Androidvärlden. Det här är Bättrenyheter i samarbete med Mobilanyheter.  

Mobilföretaget OnePlus kommer hålla ett event den 16e november där företaget förväntas visa upp sin första smartphone med det avlånga 18:9-formatet. Alla OnePlus-nyheter kan läsas här. Apple kommer troligtvis under början på nästa år presentera en ny iPad-upplaga där man sägs ha slopat fingeravtrycksläsaren mot den nya FaceID-tekniken. Tro mig, nästa års iPad kommer bli väldigt häftig.

Utöver detta har det även framkommit att Apples nya flaggskeppstelefon iPhone X har bästa mobilskärmen just nu. Redan nu har det också börjats spekulerats om att Apple kan komma att släppa två telefoner som ser ut som årets iPhone X nästa år, en med årets 5,8 tumsskärm och en större variant med en 6,4 tumsskärm. Samsung är också i farten eftersom företaget råkat avslöja att man arbetar på en Samsung Galaxy A5 med Infinity Display.

Något jag också rekommenderar är att ni läser mitt iPhone X-test. I det här testet går jag igenom iPhone X:s alla funktioner och finesser. Jag gillar framförallt att Apple tänkt utanför lådan med att (äntligen!) minimera ramarna runt displayen, men också att företagets nya FaceID-teknik fungerar riktigt bra. Som vanligt levererar företaget en väldigt komplett telefon.

Huawei Honor kommer hålla ett event den 5e december i London där företaget förväntas visa upp en ny smartphone med minimala skärmramar och formatet 18:9. Huawei Honors största styrka är utan tvekan att man erbjuder riktigt mycket hårdvara för pengarna, och så ser fallet även ut att bli med Honor V10.

HTC kommer, som alla andra tillverkare, presentera en ny flaggskeppstelefon under nästa år. Antagligen kommer den heta HTC U12 och erbjuda ungefär samma specifikationer som nyligen presenterade HTC U11+. Mer om telefonen kan läsas här.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!