Veckans viktigaste nyheter från Mobilanyheter (V.6)

Vi börjar med stormsteg närma oss den stora teknikmässan MWC som drar igång i slutet på månaden där bland annat Samsung och Sony förväntas presentera nyheter i form av nya topptelefoner. Det här är veckans viktigaste nyheter från Mobilanyheter! 

En av veckans nyheter är att OnePlus släppte återigen en ny version av företagets flaggskepp OnePlus 5T. Det speciella med den här mobilen är att dess baksida och ram är i färgen röd medans framsidan är svart. Detta gör, enligt mig, OnePlus 5T Lava Red-Edition till en av de coolaste telefonerna på marknaden. Vid det här laget har jag tröttnat på svarta och vita mobiler och därför tycker jag det var bra att OnePlus tog steget att släppa en mobil som sticker ut från mängden smartphones färgmässigt. Jag ser gärna att flera tillverkare tar inspiration från OnePlus i framtiden. Mer om OnePlus 5T Lava Red kan läsas här.

Samsung har äntligen börjat uppdatera sina nuvarande flaggskeppsmobiler i Galaxy S-serien, S8 och S8+, till Android 8.0 Oreo. Uppdateringen för bland annat med sig en bild-i-bild funktion, en funktion som möjliggör att man kan köra två appar samtidigt på displayen utan att man behöver köra apparna på halva displayen vardera. Mer om Android 8.0 till Samsung Galaxy S8 och S8+ kan ni läsa här.

Den 25e februari klockan 18:00 svensk tid kommer Samsung hålla ett evenemang där företaget kommer presentera nya Galaxy S9 och S9+. På utsidan har det inte hänt mycket mot för föregångarna Galaxy S8 och S8+, men på insidan sägs det att Samsung uppgraderat det mesta. Bland annat har Samsung själva gått ut och sagt att företaget satsat hårt på att få till riktigt bra kameror i mobilerna. Bland annat kommer Samsung Galaxy S9+ få dubbla bakre kameror vilket kommer möjliggöra att mobilens två kameror (på baksidan) kommer kunna skifta mellan bländartalen f/2,4 och f/1.5). Det kommer i sin tur möjliggöra att man kommer kunna fokusera på saker manuellt med en suddig bakgrund.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!