Veckans viktigaste nyheter från Mobilanyheter (V.1)

Den första veckan på året börjar sakta men säkert närma sig sitt slut. Om bara några dagar drar en stor elektronikmässa igång i Las Vegas medans februari-månad kommer att bjuda på världens största mobilmässa i Barcelona. 

Efter lite julledighet har ryktena kring kommande mobiler dragit igång med en rivstart, vilket kanske inte är så konstigt i och med kommande mobilmässor där många tillverkare förväntas visa upp nya, spännande mobiltelefoner.

Det påstås att Samsung kommer visa upp en vikbar telefon vid namn Samsung Galaxy X. Denna telefon ska du kunna vika ihop. Det framkom nyligen att Samsung tagit patent på en display som dels är vikbar, men också innehåller en vikbar fingeravtrycksläsare (i displayen). Om iPhone X är dyr kan jag bara tänka mig hur dyr Samsung Galaxy X kommer bli. Enligt källor kommer Samsung redan visa upp mobilen det här året. Med lite tur får vi se en förhandsvisning av Galaxy X i februari.

 

 

En annan stor nyhet är inkommande rapporter gällande att LG möjligtvis funderar på att skrota sin flaggskeppsserie G-serien för att byta ut G:et mot någon annan bokstav för kommande flaggskeppstelefoner. Det har sedan en längre tid tillbaka gått segt för LG på den svenska smartphonemarknaden, så jag förstår verkligen om LG vill få kunder att testa en mobil från företaget.

Samsung kommer hålla event den 26e februari där företaget kommer visa upp sina nya mobilsatsningar Galaxy S9 och S9+. Under onsdagen  läckte en video ut på mobilen där vi kan se att Samsung utrustat Galaxy S9+ med dubbla kameror på baksidan och en fingeravtrycksläsare placerad under kameran. Detta kommer förhoppningsvis innebära att man inte kommer nudda kameralinsen lika lätt som man gjorde med Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+. Galaxy S9+ ser däremot ut att få lika mycket skärmyta som sin föregångare.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!