Veckans nyheter från Mobilanyheter (V.10)

Så har det återigen kommit till hög tid för lite mobilrapportering. Sedan jag sist rapporterade om det som hänt i mobilvärlden har det inte hänt sådär jättemycket i form av nya lanseringar. I vanlig ordning har jag däremot skrivit om en drös rykten som cirkulerat kring nya mobila enheter. 

Den 27e mars kommer jag sitta bänkad framför datorn. Huawei, Xiaomi och Vivo är tre tillverkare som kommer hålla event just den dagen. Jag tänkte först och främst fokusera på Huawei eftersom det är den av dessa tre mobiltillverkare som säljer sina produkter, vilket Xiaomi och Vivo inte gör i dagsläget. Det Huawei antagligen kommer presentera på eventet är tre nya telefoner. Det rör sig om Huawei P20 Lite, P20 och P20 Pro. Det speciella med dessa tre är att Huawei antagligen inspirerats av Apple en smula då samtliga tre enheter fått en ”läpp” på framsidan. Dessutom ser det ut som att P20 Pro kommer få tre kameror på baksidan – det blir intressant att se vad de kommer hitta på med den!

 

 

Allt om Huaweis kommande mobiler kan ni läsa om här.

Vivo är också en av dessa tre tillverkare som kommer hålla ett event den 27e mars. Företaget förväntas liksom Huawei visa upp två nya mobiler med en ”läpp” på framsidan. Men Vivo marknadsför inte bara att man satsat hårt på mobilernas displayer utan också att tillverkaren satsat hårt på att få till bra kameror i de kommande mobilerna. Både Vivo V9 och F7 ser ut att få en riktigt påkostad design, så Vivos val att utrusta mobilerna med MicroUSB istället för USB Type C är lite för mig en mysterium eftersom konkurrenterna använder den nya Type C-kontakten o nya mobiler.

Allt om Vivo:s kommande mobiler kan ni läsa om här.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!