”Universum kan hjälpa dig att hitta tillbaka till kärleken till dig själv” – Ammis Reiman, spirituell coach

Det är lätt att tappa bort sig själv i detta snabba och ibland hårda samhälle. Att lägga saker bakom sig och gå vidare i livet kan vara svårt. Du kan behöva få hjälp och en knuff i rätt riktning för att hitta tillbaka till din energi och kärleken till dig själv och livet. Den spirituella coachen Ammis Reiman vet vad healingen kan göra och vill genom sitt arbete även hjälpa andra.

– För mig är det viktigt hur du upplever att du mår efter en behandling eller en kurs, att jag som verktyg för Universum kan hjälpa dig efter de behov som du har.

 

En kvinna kom till Ammis Reiman i Älta. Hon var då väldigt låg i sin energi och såg ingen ljusning i tillvaron. När hon kom stöttade hon sig på en krycka då hon hade problem med en höft, hon led även av en besvärande hosta då hennes lungor inte var okej. Ammis startade healing-sessionen. Efter de var klara gick de och satte sig för att prata och dricka lite vatten. Då ser sig kvinnan omkring och såg då omgivningen på ett helt annat sätt. Plötsligt såg hon hur vackert allt var. Ett par veckor senare kom hon tillbaka – den här gången utan kryckan och utan hosta.

– Under healingsessionen fick kvinnan hjälp att lägga negativ och blockerande energi åt sidan och hitta tillbaka till sin egen starka energi och därmed även kärleken till sig själv, berättar Ammis.

Varje människa behöver ta ansvar för sina egna känslor, oavsett vad man har blivit utsatt för eller gått igenom i livet. Ammis berättar att vi människor ofta låter vårt ”ego” ta över ansvaret för våra känslor, men det har egot inte med att göra. Det är hjärtat som har ansvar för våra känslor. Hjärtat skriker aldrig, vilket egot gärna gör, hjärtat viskar, därför är det viktigt att vi lyssnar och hittar stillheten.

– Egot handlar inte om att vi är egoistiska, egot hänger ihop med vår fysiska hjärna, det har vi fått för att vi ska kunna driva saker för att överleva på den här fysiska jorden. Att hitta balansen mellan hjärna och hjärta är en av våra stora uppgifter i livet.

Ammis själv hittade healing för nästan 20 år sen. Hon förlorade då sin sambo när han lämnade det fysiska livet vid 40 års ålder. Att de aldrig skulle ses igen var något som Ammis inte ville tro på och det var vid den här tidpunkten som hon för första gången tänkte att livet inte tar slut här, att det måste finnas något mer, att de kommer att ses igen.

– Jag sökte mig till ett medium och hon hjälpte mig att få kontakt med min sambo. Det var jättefint att jag mitt i denna fysiska sorg samtidigt kunde känna glädje av att vi fått kontakt igen. Jag fick bort stora delar av den fysiska smärtan som sorgen orsakat.

Hon fortsatte gå till mediumet för att få kontakt med sambon, hon blev då inspirerad att hjälpa andra på samma sätt. Under många år höll Ammis på med att utveckla sig och utöva healingen på fritiden – parallellt med arbetet inom tele- och datakombranschen. Efter 14 år valde hon dock att arbeta med det hjärtat önskade, på heltid. Eller valde är fel ord, hon fick en knuff i rätt riktning.

– Jag fick erbjudande om avgångsvederlag och förstod att det var Universums sätt att säga, ”Tar du inte steget själv så hjälper vi dig!” Jag visste att det var detta jag ville göra men jag visste inte hur jag skulle göra för att dra igång verksamheten men så kom den här hjälpen.

Vill du veta mer kan du gå in på Free Spirits hemsida.

Hos Ammis i Älta kan du få hjälp att hitta tillbaka till din kraft och få verktyg till att ha kontroll över din energi, så du kan trivas och må bra i din vardag. Healingen kan få dig att se på saker och ting på ett helt nytt sätt.

– Universum, genom mig, hjälper personer att hjälpa sig själva. Ofta blir människor glada för att jag hjälpt dem men de är de själva som både har gjort och kommer att fortsättningsvis göra det stora viktiga jobbet. Jag är bara verktyget för att hjälpa dem dit.

Free Spirit som företaget heter har både helgkurser, kvällskursen och privata sessioner.

Free Spirit kommer att erbjuda spirituell vägledning och healing på Harmoni Expo i Solna 7-8 april, Kropp & Själ i Norrköping 14 april och Hela Dig i Sundsvall 28 april 2018 .

[stextbox id=’info’ color=’000000′ ccolor=’ffffff’ bgcolor=’ffffff’ cbgcolor=’000000′ bgcolorto=’ffffff’ cbgcolorto=’000000′]

Sagt om Free Spirit.

Workshopen har gett mig möjlighet till att lära mig att lita på min inution och vad jag får till mig. Att jag själv kan med enkla metoder tanka på med energi när jag så väl behöver den. Verktygen som Workshopen gav mig kan jag använda dagligen och med lite träning kan det härifrån bara bli bättre. Jag kan verkligen rekommenderar alla att gå kursen, den berikar ditt liv som du inte trodde var möjligt. Våga chansa det gjorde jag.”

”Jag kom till Ammis och kände mig ledsen och orolig över min situation, kände mig osynlig och ensam men Ammis fick direkt kontakt med mina nära och kära på andra sidan och de hade väldigt fina budskap till mig som gjorde att tårarna slutade rinna ganska omgående. Jag fick dessutom vägledning i en för mig viktig fråga och kände direkt att allt kommer att ordna sig.

[/stextbox]

Besök gärna Free Spirit på Facebook.

Har du funderingar – skicka gärna ett mail till Ammis.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!