utsiktrekei

Unikt bergsspa invigs på Hisingen

Elisero Hotells personliga atmosfär och höga naturläge 5 minuter utanför Göteborgs centrum har lockat otaliga möhippor, svensexor och vanliga spagäster under åren. Ännu fler lär nu få upp ögonen för Hisinge-pärlan när ett nytt, unikt bergsspa invigs.

 

Det har hänt mycket på Elisero Hotell under det senaste året. Restaurangen håller fortfarande på att byggas om och spaavdelningen har utökats till ett ”bergsspa”, från vilket gästerna ser ända bort till Masthuggsskyrkan. Caroline Bengtsson på Elisero Hotell är glad att se resultatet av mycket arbete.

– Det är något unikt. Våra gäster kommer nu att kunna njuta av aromabastu, ångbastu, vedeldad bastu, en stor utomhusjacuzzi, champagnepool och vedeldade badtunnor till en svårslagen utsikt över Göteborg och natur.

Tidig morgon på bygget i februari 2016.

Bygget som pågått under ett års tid har medfört att pooler har fått flygas upp med helikopter och ett 200 kvadratmeter stort soldäck har snickrats på plats. I kombination med en utbyggd restaurangdel blir detta ännu ett steg för att erbjuda gästerna en unik och skräddarsydd helhetsupplevelse.

– Vi har det vackra läget men också förmånen att kunna erbjuda både lugn och ro och fart o fläkt för gästerna. Våra span är otroligt avkopplande och vi erbjuder ett flertal olika behandlingar. Samtidigt, om gästerna vill ordna en möhippa eller svensexa, finns möjligheten att abonnera en avdelning där det går bra att spela musik och välja sina egna spellistor.

Caroline Bengtsson tror att det faktum att många gäster återkommer till Elisero Hotell beror lika mycket på den personliga atmosfären och servicen som på det fantastiska läget.

– Vår höga flexibilitet är möjlig på grund av att Elisero Hotell är en del av Sweden Hotels, som är 3-5 stjärniga privatägda hotell. Vi styrs inte av lika mycket regler som andra hotell. Vi kan anpassa oss mer som vi vill ha det och det är något som gästerna uppskattar.

 

Läs mer om Elisero Hotell och boka en unik vistelse nära Göteborg centrum och naturen med personligt inredda rum och hemlagad frukost.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!