Ungdomarnas festparadis – hit ska du åka i sommar

Sommaren närmar sig med stormsteg. Ayia Napa och Rhodos väntas bli de populäraste resmålen för alla festsugna ungdomar. En blöt och actionfylld upplevelse utlovas.

När du överlevt ännu en mörk vinter och hunnit ladda upp kroppen med en rejäl dos vårkänslor, så är det äntligen dags att skörda sommarens söta frukter. Fenomenet ungdomsresa växer sig allt starkare och i år väntas Rhodos och Ayia Napa bli de populäraste resmålen för alla festsugna. Nu är bokningstrycket skyhögt för alla resor till värme, drömlika stränder och härligt uteliv.

Artonåriga Linnéa Larsson, från Malmö, reste med Nordic Invasion – som är Sveriges största arrangör av ungdomsresor. Hon var en av alla ungdomar som längtade efter värme, fest och äventyr. Tillsammans med sina kompisar bokade hon en resa till Ayia Napa, som blev precis den fullträff hon hade hoppats på.

– Det var bland det bästa jag gjort. Allt festande tillsammans med sol, bad och värme gjorde det till en grym upplevelse. Det var jätteskönt att få komma iväg och träffa nytt härligt folk som verkligen går in för att festa, berättar Linnéa.

Vad hände under festresan?

– Det jag älskade mest var partybåten som arrangören Nordic Invasion hade fixat. Vi åkte ut mitt på det klarblåa havet för att sola, bada och festa vilket var en jätterolig upplevelse. Det fanns även med en DJ som skötte musiken och gjorde att stämningen blev helt magisk.

Låter kul. Vad gjorde ni mer under er vecka där?

– Vi var ute på en barrunda i Ayia Napa. Vi gick till minst sju olika barer under samma kväll och hade skitroligt. Alla Nordic-gäster fick dessutom VIP-band till en massa uteställen så det gjorde att det blev mycket billigare när vi inte behövde betala en massa inträden.

 

Nordic Invasion har specialiserat sig på att få svenska ungdomar att trivas och njuta i paradismiljö. Förutom Rhodos och Ayia Napa erbjuder bolaget även resor till Magaluf. Några av alla aktiviteter som resenärerna kan välja mellan är partybåt, temakvällar och beachvolley-turneringar. Självklart är Nordic Invasion även måna om att deras gäster ska känna sig säkra och trygga under sina semestrar. Därför finns reseledare tillgängliga dygnet runt för att svara på frågor och hjälpa till att lösa eventuella problem som uppstår på plats.

Recensioner Nordic Invasion

– Det var riktigt bra och proffsiga reseledare på plats. Det kändes skönt att veta att det finns en person som kan svenska och som kan hjälpa till att kontakta hemmet om något skulle hända. Vi kände oss väldigt trygga under hela resan, berättar resenären Linnéa Larsson.

Läs mer om Nordic Invasion och boka din resa till paradiset här.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!