En av de populäraste golfpoddarna i Sverige

Under kort tid har podcasten ”Klubbans fel” klättrat upp som en lyssnarfavorit för alla Sveriges golfare. Podcasten grundades av Fritte Swahn och Jimmy “Molle” Molnar under hösten 2022.

De diskuterar allt från nya trender och de senaste teknologiska innovationerna till hur man hittar rätt utrustning och rätt bag. Fritte och Molle skapar en rolig och informativ miljö där lyssnarna får ta del av intressanta ämnen som kan hjälpa dem att åtminstone skylla på klubban när det går dåligt.

”Vi såg en lucka i golfpodd-sverige, säger Molle. Vi har startat den här podden för att diskutera allt inom golf som man funderar på. Dagsaktuella ämnen, sånt som alla golfare pratar om och, framför allt, sjuka saker man inte ens visste att man ville veta. Det kan vara spaningar om kontraktsbyten, vilka proffsgolfare man helst inte vill spela med eller vad en caddie tjänar”

Men podden nördar även ner sig ordentligt i utrustning. Konkreta tips om hur du exempelvis får maximal backspinn, hur gear effect funkar eller recensioner av de nyaste klubborna på marknaden.

Killarnas drivkraft för att starta podden var deras egna behov av att få prata av sig om allt som rör golf.

”På dagarna gör jag custom fittings, pratar golf och utrustning med kunder och kompisar så varför inte starta en podd och bjuda på allt sjukt man lärt sig och upplevt?” säger Fritte.

”Och jag har inga problem att berätta hur jag förlorade alla mina pengar mot tre ET-spelare” säger Molle.

Med tanke på hur stort intresset har varit för podden är planerna att fortsätta släppa nytt avsnitt varje torsdag.

Podcasten ”Klubbans fel” hittar du där poddar finns.

Relaterade länkar


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!