Tuijas Andliga och Mediala Tjänster

Mediala tjänster är allt populärare.

– När livet känns svårt och tiden står still, då behövs andra former av behandlingar som kan hjälpa energivarelser, som VI för att komma vidare i livet! Mitt namn Tuija betyder Livets Träd. Jag står stadigt på jorden och i jorden bland växter och naturens läkande krafter.

Som Andlig och Medial Livs Coach samarbetar Tuija med Universum och alla de läkande, ljusa, positiva energierna som sänds till henne så att hon skall kunna vidarebefordra dem till dig i mitt jobb med att hjälpa dig komma vidare i livet.

– Genom Medial vägledning kan jag få till mig vilken form av behandling som just du behöver. Energibehandlingarna sker för det mesta, på distans. Du bokar via denna sida eller skickar ett SMS om du behöver ett fysiskt möte hos mig i Kyrkhult.  Även Medial vägledning sker via telefon/Skype eller på plats hos mig. Sovmer och sömnrådgivning sker på plats eller via telefon. Jag ser fram emot vårt möte! Välkommen! Boka här 

Om företaget

– Universumsunderverk, Livets Träd är ett företag som driver Andlig och Medial Vägledning, Samtalsterapi, Sömn Rådgivning Sovmer samt energibehandling Clear Balance och Energi medicinsk healing Jag, Tuija har ett mål att hjälpa dig komma vidare i livet. Vi tar en Vägledning först via universums alla hjälpare, så att vi vet vad du behöver just nu för att komma vidare. Via telefon eller på plats hos mig. Energibehandlingarna sker sedan mestadels, på distans. Du bokar via denna sida eller SMS om du behöver ett fysiskt möte hos mig i Kyrkhult. Clear Balance behandling kräver minst 4 behandlingar, där energier av låg frekvens neutraliseras så du som klient får möjlighet till självläkning och insikter som berikar din personliga utveckling. Jag ser fram emot att få hjälpa dig! Välkommen!

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!