Novo6

Tandläkarklinik hakar på internationell trend

Det är ett internationellt sett växande fenomen. Tandläkarkliniken Novo Dental har hakat på trenden och erbjuder nu kombinationen tandvård och estetiska injektioner i Sundbyberg.

Att kombinera allmäntandvård, estetisk tandvård och estetiska injektioner har flera fördelar, inte minst för patienternas önskemål. Det menar Araz Borna, tandläkare sedan åtta år och certifierad att utföra estetiska injektioner. Många har redan upptäckt Novo Dental som ligger på tvärbanans perrong, Bällsta Bro, ett stenkast från Sundbybergs torg.

Ni har Sundbyberg, Solna och Bromma som huvudsakliga upptagningsområden. Vad har ni märkt av för intresse för kombinationen tandvård och estetiska injektioner?

– Intresset är stort. Vi är erfarna och skickliga inom våra områden. Våra samarbetspartners och leverantörer är seriösa och vi arbetar med marknadens bästa produkter. Att kunna erbjuda estetisk tandvård och estetiska injektioner på samma ställe är något som många patienter uppskattar.

Vad är fördelen med en tandläkare som utför estetiska injektioner?

– Som tandläkare har jag stor vana att ge injektioner, man har god kännedom om ansiktets anatomi och är van att arbeta i ansiktsregionen. Det finns cirka 140 personer som är certifierade i hela Sverige men många fler injicerar utan medicinsk kunskap eller tillgång till nödvändiga akutpreparat.

Kliniken är väldigt fräsch och toppmodernt utrustad. Är det dyrare att gå till er än att gå till Folktandvården?

– Vi har samma priser som Folktandvården. Många är kanske förvånade, men att ha toppmodern utrustning och seriösa samarbetspartners är det sätt vi vill driva kliniken på och en investering för att patienter ska känna trygghet och komfort. Vi vill att kunder ska få behandlingar med hög kvalitet och komma regelbundet till oss. Vi har också akuttandvård och strävar efter att kunna ta emot patienter samma dag.

 

Vad är särskilt efterfrågat inom estetisk tandvård just nu?

– Vi erbjuder individuellt anpassade behandlingar. Extra populärt är en tandställning som heter Invisalign. Den är genomskinlig och syns betydligt mindre än andra tandställningar. Det är också vanligt med tandersättningar med högestetiskt porslin, till exempel skalfasader. Vid mer estetiskt krävande arbeten får våra patienter alltid besöka våra tandtekniker för att få rätt färg, nyans, form och ytstruktur på tänderna.

Som ny patient har du möjlighet att boka en basundersökning hos Novo Dental för 300 kronor. Dessutom får du ett presentkort på 1500 kronor att utnyttja vid behandling. Presentkortet är giltigt i tre månader efter undersökningen.

 

 

 

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!