Ta kontroll över IT-miljön!

Istället för att stänga ögon och öron är det hög tid för varje företag att värdera riskerna i den digitala värld där de befinner sig. VETA ger upplysningar och för dialoger om hotbilder och risknivåer för varje enskilt företag.

Anders Jillheden på VETA är en av de IT-experter som stångas med omogenheten hos många människor som trots allt sitter på viktiga digitala identiteter.

Vad tycker du att fler borde tänka på?

– Det fascinerar mig djupt hur man tar hand om sin plånbok men inte bekymrar sig över att man går iväg inloggad. Vi utbildar personal i de mest grundläggande sätten att skydda information och i hur man hanterar sin digitala identitet.

Hur värderar man sina risker i den digitala världen?

– Det finns så klart en rad faktorer: Vad hanterar man för information? Vad finns det för risknivå? Är företagets forskning i framkant? Vi resonerar kring var man befinner sig på kartan och vidtar de åtgärder som behövs.

 

Vad efterfrågar era kunder?

– Precis det vi ger dem; vi blir den IT-avdelning de har saknat. Vi åker ut till företag och arbetar med hög transparans så att de hela tiden kan följa vad vi har gjort för att öka säkerheten. IT i sig är inget självändamål utan en möjliggörare för att en verksamhet ska fungera. I många fall har ett mindre jobb lett till en längre relation där vi skapar skyddsmekanismer som förhindrar katastroflarm mitt i natten.

Genom spetskompetens hjälper VETA företag och organisationer att arbeta proaktivt och skadeförebyggande med sin IT och därmed minska kostnader och negativ påverkan på verksamheten.

VETA hjälper er ta kontroll över IT-miljön. Klicka här för ett förutsättningslöst möte kring effektivare IT-stöd.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!