skriv-artikel-haersveriges-tarotdrottnings-distanskurser-allt-mer-populaera

Sveriges tarotdrottning Ylva Trollstierna regerar på webben

Sveriges tarotdrottning Ylva Trollstierna ser alla människor som mediala och är bredast i Sverige på webbkurser inom andlighet.
– Tarot är ett sätt att kommunicera med sitt inre, säger Ylva Trollstierna.

Du fick epitetet Sveriges tarotdrottning av Expressen och du ser alla människor som mediala. Berätta varför dina kurser i tarot fungerar för så många.

– Andlighet är inte svårt, det gäller bara att kunna lära ut på flera olika sätt. Människor är seende, hörande eller kännande, man har alltid ett sinne som är starkare än ett annat; därför har jag byggt upp mina kurser så att det både går att se och höra. Jag har skrivit väldigt mycket text om varje kort och talat in på ljudfiler, jag håller webbinarier på olika teman och vi jobbar med olika ämnen varje vecka.

– En metafor är att alla är bagare och kan vispa ihop en sockerkaka och det är på det sättet som jag lär ut.

ylva1

Du var tidig på webben, berätta hur det varit en del i din framgång.

– Jag skapade min första hemsida 1996 och jag höll min första distanskurs år 2000. Då fick man den via email till skillnad från idag när allting ligger uppe. Det går bra att plugga när man vill på dygnet; fem minuter eller tio år i sträck. Jag har folk i Argentina som går mina tarotkurser på svenska och behöver de så hör de av sig till mig, eller så kan de fråga under webbinarierna.

– Kurserna är en stor del av vad jag gör och det passar mig bra att arbeta på distans. Jag håller alltid på med tarot och kunderna har alltid tillgång till mig och mitt material.

Utöver dina kurser är dina tolkningar populära. Hur fungerar det?

– När jag gör en tolkning för någon är det oftast på distans och de får sin personliga tolkning i en ljudfil som de kan ta ner i mobilen. Jag pratar fort och intensivt i 10-15 minuter. Det är en väldigt maxad tolkning. I mitt sätt att tolka lovar jag inte guld och gröna skogar och därför finns det de som tycker att jag är provocerande. Vad tarot kan göra är att det talar om att i den här perioden finns det här, i maj kommer du vara deppig men i juni kommer det här positiva. Då är det också lättare att komma förbi det. Tarot är för de som vill göra något av sina liv.

Vad vill du ge människor med dina tarot-kunskaper?

– Jag ser tarot som ett sätt att kommunicera med sitt inre. Jag upplever livet som ett dvd-spel, där varje steg avgör om du får extra hälsa, finner en skatt eller får kämpa för ditt liv. Du får möta hinder och övervinna dem för att klättra till nya nivåer. Genom en tolkning kan jag berätta vilken nivå du befinner dig på och att det finns val du kan göra. Jag säger ”här är du i spelet och om jag var där så skulle jag gå hit”. Det är ett sätt att inspirera och vägleda till att göra saker i livet.

– Jag vill att människor ska se sin potential och ta ansvar för sig själva. Jag är bra på att provocera fram saker och bra på att ge vägledning.

Vad gör du för att fortsätta utveckla dig själv inom tarot?

– Jag går mycket kurser själv i USA, reser en del och 2013 bodde jag i Ukraina och var med i en livesänd tävling för medialitet med 53 miljoner TV-tittare där jag kom på elfte plats. Jag blir lätt överengagerad och kastar mig in i saker. Jag tycker knappt att livet har börjat.

– Det senaste är att jag har skapat en ny lek som jag precis fått hem. Yiangsymbol är en lek med 79 kort med Yin och Yang-symbolen som bas. Den är uppbyggd av kort med färger och ord som aktiverar respektive hjärnhalva. Du kommer att lära dig att förstå dig själv bättre.

Se Ylva Trollstiernas kurser, webbinarier och samtliga avsnitt av TV-sända tävlingen Extra Sensia – Battle of psychic – International Psychic Challenge (säsong 12)

Läs mer på Ylva Trollstiernas Facebook.

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!