Sverige möter Norge på Nationalarenan Gamla Ullevi

– Vi ser mycket fram emot landskampen i april! Sveriges senaste match på Nationalarenan blev helt utsåld, vilket är ett kvitto på damfotbollens stora tillväxt i Göteborg. Det är en utveckling att vara stolt över, säger Henrik Jutbring, evenemangschef på Got Event.

Så här skriver Svenska Fotbollförbundet

Danmark och Norge på hemmaplan i april

I april genomför damlandslaget den sista samlingen inför att landslaget sedan i juli möts upp för VM i sommar. Nu är det klart med de två landskamperna som spelas i april – där landslaget först möter Danmark i Malmö den 7 april för att sedan matchas mot Norge i Göteborg den 11 april.

– Det känns väldigt roligt att vi i april får spela två bra landskamper på hemmaplan, kommenterar förbundskapten Peter Gerhardsson.

Tidigare i veckan blev det klart att Kina och Tyskland står för motståndet under februari månads samling. Nu är det också klart med de två landskamper som spelas i april, under den sista samlingen inför VM i sommar.

Då kommer damlandslaget spela dubbla hemmalandskamper enligt nedan:

•7 april 15.00: Sverige-Danmark på Eleda Stadion i Malmö

•11 april 18.30: Sverige-Norge på Gamla Ullevi i Göteborg

– Danmark och Norge är två bra motståndare som vi nu får möjlighet att matchas mot inför VM. Det blir två intressanta nordiska drabbningar och extra roligt känns det att få spela i både Malmö och Göteborg – att sista samlingen inför VM blir på hemmaplan inför våra fantastiska supportrar. Det känns väldigt skönt att hela vårens planering är klar och vi helt kan fokusera på våra förberedelser inför matcherna och VM, kommenterar förbundskapten Peter Gerhardsson.

Biljetter till båda matcherna under aprilsamlingen släpps tisdagen den 7 februari klockan 12.00.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!