Svenskt Travkriterium med V75 förgyller lördagen

Helgen bjuder på fantastiska tävlingar på Solvalla! Svenskt Travkriterium ska avgöras och på förhand ser loppet mycket öppet ut då flera av förhandsfavoriterna inte tog sig vidare i försöken för två veckor sedan. Tolv hästar är med och gör upp om förstapriset på fyra miljoner kronor men det står främst mellan tre ekipage. Björn Goop-tränade San Moteur som kommer med fem raka segrar och har aldrig känt hur det är att förlora. Robert Bergh som tog hem Svenskt Travkriterium förra året med Power har också en bra chans i form av Head Run som lekte hem sitt försök. Daniel Reden har tagit hem nästan alla storlopp under sommaren och stallet presenterar sin Brambling som har mycket hög kapacitet men inte alltid får det att fungera i travet. 

Förutom Svenskt Travkriterium ska även Svenskt Trav Oaks, som är stonas motsvarighet till ‘’kriteriet’’ avgöras. Vi får även se fin sport under söndagen då det är kval till ett av de mest prestigefyllda travloppen, europaderbyt. Solvalla har fortsatt stängt för utomstående publik och endast personer som ska arbeta under tävlingsdagen är välkomna. Loppen visas dock i TV och i ATG-live. 

Är man ute efter  V75-tips inför helgen är Travstugan är en av sidorna som har grottat ner sig i dessa två sportsliga höjdpunkter. De bjuder på gratis V75-tips från flera framgångsrika spelexperter på deras sajt. Har man inte tid att läsa analyserna kan man enkelt rygga någon av deras spelexperter på atg tillsammans. Du hittar andelar i flera olika prisnivåer och kan välja mellan flera olika spelexperter. 

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!