storstockholm-vallfaerdar-till-unika-inredningsmeckat

Storstockholm vallfärdar till unika inredningsmeckat

Att inreda sitt hem kan vara både spännande och roligt. Ett företag vars ambition är att få ut max av upplevelsen på ett unikt sätt är Dany’s Home. Deras klassiska inredningslada saknar motstycke.

Den stora gården i Norsborg har i flera decennier rymt möbler i alla dess former och färger. I dag är det före detta fodermagasinet som står i centrum på gården. Där driver nämligen Dany’s Home sin verksamhet. Fylld med en spektakulär blandning av gammalt och nytt lockar den inredningsentusiaster från långväga håll.
— Vår ”lilla” lada är på över 400 kvadratmeter. Vi letade efter lagerutrymme men så fort vi fick kontraktet kände vi att vi kunde göra något som stack ut i inredningssammanhang. Det blir väldigt effektfullt att ha en inredningsbutik här. Där erbjuder vi ett av Stockholms största vintagesortiment och en blandning som vi inte sett tidigare i Söderort. Ambitionen är att alla ska kunna hitta något hos oss oavsett tycke och smak, säger Daniella Gredin.

Besök Besök Dany’s Home

Möbler har alltid varit en stor del av Daniellas liv. Hennes far började arbeta inom branschen för över 30 år sedan. En passion som smittade av sig.
— Vi är ett familjeföretag. Eftersom pappa har jobbat med inredning i 30 år så är jag och min bror William födda in i det här. Vi ville ta med oss allt han lärt och samtidigt göra något som stack ut, vilket ledde fram till Dany’s Home. Utöver försäljning i inredningsladan och webbshoppen håller vi auktioner på olika platser i landet, för att nå fler människor, säger Daniella.

Besök Dany's Home

Besök Dany’s Home

Gården i Norsborg där ladan står belägen är klassiska marker för möbler. Daniella Gredin berättar en anekdot om när IKEA tillfälligt flyttade ut sitt lager på gården.
— När det hade brunnit på IKEA:s lager i Kungens Kurva så hyrde de in sig i ladugården. Det kom flera lastbilar om dagen körandes med möbler. Så det är verkligen en möbelgård, säger hon.

Besök Dany’s Home

Utöver att inspireras av alla möbler på gården ligger skogen och sjön runt knuten vilket gör besöket hos Dany’s Home till en trevlig dagsutflykt.
— Det tar bara 20 minuter inifrån stan vilket har lett till att vi lockat väldigt många inifrån city som kommer ut och besöker oss. Utöver att låta sig inspireras av fina möbler och inredning finns möjligheten att leka med barnen i skogen intill och dessutom kan man dricka en latte och eller äta en glass under tiden. Nu är vi mer än bara en butik, ett utflyktsmål för hela familjen, säger Daniella.

Besök Dany’s Home

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!