Spelmöjligheterna är fortfarande många

Den europeiska toppfotbollen har tryckt på pausknappen för sina ligor, många av de svenska vintersporterna har avbrutit sina säsonger helt och ställt in sina slutspel, och den Allsvenska fotbollssäsongens inledning har skjutits upp. Likväl råder det ingen brist på olika event att spela på. Av den anledningen tänkte vi i denna artikeln närmare på vilka spännande spelalternativ som faktiskt finns där ute.

Just nu är det lite tunnare på bettingfronten än vad vi kanske är vana vid, men det betyder inte på något vis att det inte finns gott om spelmöjligheter. Både när det kommer till traditionell sport och e-sport. Det finns också goda möjligheter att spela på lite annorlunda alternativ, exempelvis vem som vinner i ett populärt tv-program eller hur det kommer att gå i det amerikanska presidentvalet – ja, redan nu går det spela på om Trump får sitta kvar en till period eller inte. 

De udda alternativen 

Det finns som sagt en hel del annat att spela på än de traditionellt stora idrotterna. Genom att besöka en jämförelsesajt som Bettingsidor.org, som samlar svenska odds och bettingsidor online på ett och samma ställe, så kan du smidigt undersöka de olika spelbolagens oddserbjudanden. Efter att ha gjort lite research så inser du snart att spelmöjligheterna fortfarande är oändliga, även utan idrottsalternativen. Du kan helt enkelt betta på det mest.

Ett populärt spelalternativ hittar du i underhållningsprogrammen som sänds på tv. Det erbjuds ofta odds på program som innehåller typiska tävlingsmoment, som exempelvis Let’s Dance och Stjärnornas stjärna, men det går också att hitta andra typer av spel med fokus på underhållningens värld. Ett av de mer udda exemplen på spelalternativ som du kan hitta är bland annat på kändisrelationers vara eller icke vara. Vad tror du, kommer Brad Pitt och Jennifer Aniston hitta tillbaka till varandra?

Även världsläget är något som öppnar för en hel del spelmöjligheter. Inom politiken erbjuds det bland annat odds på potentiella vinnare i val runt om i världen. Oljepris och hur olika valutor står upp emot varandra är andra spel som vissa sidor låter spelarna satsa på.  

Finns det någonting som vi svenskar är fixerade vid så är det vädret, och även det syns på vissa bettingsidor som har spel på allt från nederbördsnivåer och temperaturrekord till potentiellt vårväder i mellansverige under påsken. 

De givna alternativen

Mycket hästsport är fortfarande igång med möjlighet att spela på. Svensk travsport har visserligen stängt alla evenemang för publik, men de flesta lopp förväntas fortfarande kunna genomföras någorlunda som planerat. I Sverige finns det en lång tradition för spel på hästar och är man någon som vanligtvis spelar på idrott, så är hästarna ett givet alternativ i dagsläget. 

Ett annat alternativ finns i de virtuella världarna. E-sporten har klarat sig aningen bättre från coronavirusets påverkan än idrotten. Trots en hel del inställda evenemang och avbrutna serier så har många spel kunnat föras över till ett komplett onlineformat, vilket gör att spelmöjligheterna på e-sport fortfarande är stora. 

Trots att mycket av världens idrott befinner sig i någon sorts limbo så finns det alltså en hel del möjligheter till betting för spelaren, trots allt. Oavsett om det är e-sport, hästar, väder eller politik som lockar dig så finns det att välja bland. 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!