Sista chansen för Sverige – med fansen i ryggen: ”Hoppas och tror på 2-1 till Sverige”

Femton sekunder var det kvar – femton. Det som såg ut att bli bragden i Sotji, slutade istället på sämsta tänkbara sätt. Förlust. Idag ställs vårt älskade landslag mot Mexiko och en vinst är minst sagt ett måste. Johan Nyhlen och hans kompisar är på plats och de tror på Sverige, även om det kommer att bli tufft.

 

Hur kommer det sig att du valde att åka till Ryssland?

– Jag och min kompis kände det att det var tolv år sen Sverige senast var med i VM. Vi ville åka ner och stötta Sverige på plats.

Har du varit på något mästerskap tidigare?

– Vi var i Ukraina under EM och hejade på Sverige.

Svenska fans, kanske de bästa fansen, eller?

– Svenska fans är nog bland de bästa i världen ihop, med Mexikos, så det blir verkligen en match i matchen även på läktaren idag. Mexiko får gärna vinna på läktaren så länge vi vinner på planen.

Vilken är den galnaste ”outfiten” du sett hittills?

–  Det måste varit en irländare som hade helkroppsmålat sig själv, i den irländska flaggan!

Glenn Hyséns måste väl ändå också klassas som galen?

– Ja! Glenn brukar besöka mästerskapen när Sverige går dit. Han dök helt plötslig upp på Camp Sweden, i sin helt galna outfit.

Vad tror du om matchen på onsdag?

– Jag hoppas och tror på 2-1 till Sverige, så vi säkert går vidare, utan att behöva förlita sig på att Sydkorea tar poäng av Tyskland.

Till sist, den givna frågan; ett Sverige utan Zlatan – tumme upp eller tumme ner?

– Det är både och där. När Zlatan inte är med tar fler för sig och laget blir bättre på så vis, men samtidigt behöver vi ju ha någon som gör mål vilket Sverige haft lite svårt för på sistone.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!