smartek

Safec: Dessa åtta kärnområden saknar små företag kunskap inom

Är du företagare? Testa hur många av dessa åtta områden du har kontroll över!

Solnabaserade Safec Sweden AB har definierat åtta kärnområden där många mindre företag behöver hjälp. VD och grundare Gustaf Andersson menar att småföretagare i regel behöver stöd inom ett flertal av områdena och att stödet leder till ökad fokusering på kärnverksamheten, ökad trygghet och förutsättningar till förbättrad lönsamhet.

– Först och främst så befinner sig redovisningsbranschen i ett stort teknikskifte; när företagaren har digitaliserat dessa tjänster blir det enklare att sköta den löpande redovisningen. Många har också frågor rörande skatter och tvister, och både små och medelstora företag saknar i många fall en grafisk profil, säger Gustaf Andersson.

Vid sidan av Redovisning, Web & Tryck och Juridik har Safec även listat områdena: Försäkring, Företagarcoaching, IT-tjänster, Bolagsbildning och Finans.

Safec har som målsättning att vara en komplett partner inom samtliga inringade områden och sträcker ut en hand till företag med upp till 20 miljoner i omsättning. GPå så sätt vill Safec avlasta inom samtliga åtta områden och ta bort den stress som många företagare känner.

– Som kund blir du tilldelad en personlig rådgivare. Rådgivarna är själva företagare, ofta en bit över 50 år som har varit med i både goda och dåliga tider, och kontakten sker kontinuerligt över telefon och mail. Utöver det finns ett specialistnätverk beroende på hur komplicerad frågan är. Kalla det en företagsförsäkring inom åtta vitala områden.

Safec erbjuder en abonnemangstjänst för 1 670 kronor i månaden som täcker rådgivning inom alla områden. Utöver det finns en rad ytterligare tjänster där efterfrågan är störst kring hantering av Bokföring och Redovisning, IT, Företagarcoaching och Web & Tryckdesign där företagaren får hjälp med trycksaker och webbapplikationer.

– Kunden får hjälp inom samtliga åtta områden vilket gör det till en väldigt bra tjänst till en förmånlig peng även om de bara behöver den tre gånger om året. De får den hjälp de behöver och vi har ingen som har hoppat av.

Safec Sweden AB är ett växande företag och rekryterar nu fem nya medarbetare inom försäljning och rådgivning. Se lediga tjänster.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!