SABINE GARTNER VILL UTVECKLA KURSERNA I DJURKOMMUNIKATION: ”JAG BRINNER FÖR DETTA OCH ÄLSKAR DET JAG GÖR”

Inför det nya året har Sabines Friskvård gått som tåget. Med ny hemsida vill Sabine Gartner att 2018 ska bli året då verksamheten blomstrar ut. På kurserna i djurkommunikation lär hon människor att prata med sina djur och dessutom har hon kurser i kanalisering.

— Det jag vill förmedla på mina kurser är att alla kan lära sig detta, säger Sabine Gartner.

 

Sabine Gartner startade Sabines Friskvård som ett hobbyprojekt men vill nu satsa fullt ut. På Sabines Friskvård erbjuder hon massage, healing för både människor och djur samt kanalisering och djurkommunikation.

Hur ska du göra för att spinna vidare på framgången?

— Facebook är en mycket bra plattform och jag vill göra en företagssida där inom en mycket snar framtid. Jag är dessutom medlem i ett nätverk för kvinnliga egenföretagare i Sjöbo kommun. De allra flesta jag pratar med säger att Facebook är det bästa sättet att nå ut och jag får även hjälp av kursdeltagare som berättar om mina kurser för sina familjer, vänner och bekantskapskretsar.

Det här är Sabines Friskvård

 

Sabine Gartner

 

Du vågade först inte ta steget och bli terapeut, vad tror du att det berodde på? 

— Jag trodde helt enkelt inte att jag skulle klara av det. Jag såg inte möjligheterna och kunde inte se mig jobba med vuxna människor. Detta var den insikten jag hade och jag förstod att jag skulle vara tvungen att jobba med mig själv först innan jag kunde bli en bra terapeut. Jag har hela tiden jobbat med mig själv parallellt med min yrkesutövning.

— När jag var liten så kunde jag se saker och höra saker som jag trodde att jag var ensam om. Sedan började jag träffa personer som pratade öppet om andlighet och förstod att det inte var något fel på mig. Nu kan jag sätta mig in i andra människors livssituation och lära dem vad det egentligen handlar om.

Du gick en nybörjarkurs hos Susanne Jönsson på Soul & Heart Journey School. Vill du berätta mer om detta? 

— Bortsett från massageutbildningen har jag gått alla kurser hos Susanne. Det hela började med att jag anmälde mig till en av hennes kurser men ringde precis innan och berättade att jag beslutat mig för att inte delta. Jag vågade helt enkelt inte. Det som hände då var att hon lyckades fånga upp mig på ett alldeles enastående sätt. Hon sa: ”Sabine, kom till mig. Jag hjälper dig”. Jag förstod att hon såg något hos mig och hjälpte mig så att jag vågade delta på kursen. Hon är ljuvlig, Susanne. Vi som utbildat oss hos henne har en egen Facebook-grupp och vi har en mycket speciell och unik gemenskap. Susanne var en utomordentlig mentor för mig och det vill jag också vara för mina kursdeltagare och klienter.

På Sabines Friskvård erbjuder du regression eller healing. Hur går det till?

— Regression är till för dem som har något att bearbeta som de ännu inte lyckats bearbeta. Det kan handla om en händelse eller ett trauma som satt en slags blockering i deras liv. Under behandlingen får personen slappna av och jag guidar tillbaka till själva händelsen för att sätta igång bearbetningsprocessen. Jag följer med och blir på så sätt mottaglig för det som utspelade sig och ser alla bilder som dyker upp. Jag upplever samma saker som personen upplever. När man ska lösa upp en blockering så kan man bli irriterad, arg eller ledsen utan att egentligen veta vad det bero på. Detta är en reaktion som avslöjar att man inte är färdig med bearbetningen av den händelse man varit med om.

— För många år sedan jobbade jag enbart med massage, men märkte att mitt kall egentligen var att gå in mer på djupet och hitta orsaken till problemet snarare än att förebygga för stunden. Många som uppsöker mig tror sig veta orsaken till varför de är stela eller har ont. De beskriver att de sitter stilla vid datorn på jobbet, men det är inte alltid fullt så enkelt utan det kan egentligen handla om något helt annat. De ser inte kopplingen till en början och just därför är själva ”samtalsbiten” guld värd. Jag började därför kombinera massage med samtal för att komma in mer på djupet.

Vad är kanalisering och hur utför du kanalisering? På din hemsida skriver du att det går i två steg? 

— Det är mina kurser som går i två steg. Jag lär ut en enkel teknik för hur man ska göra för att komma i kontakt med andra sidan eller sin egen inre guide. Detta är det första steget och kursen pågår i två dagar. Det är så himla spännande tycker jag. Det andra steget går ut på att man kanaliserar åt en annan person.

— På mina kurser kommer elever som är nervösa. De vill lära sig, men vågar inte ta det första steget. Jag kan se så mycket av mig själv i dessa elever. Det är värdefullt att jag kan använda min egen bakgrund och erfarenhet och berätta om min egen resa. Min berättelse motiverar och inspirerar dem och får de att våga prova på. Redan första dagen på kursen gör eleverna sin första kanalisering, eller djurkommunikation, och förstår inte hur det gick till. De lyckas kanalisera och blir alldeles förbryllade och positivt överraskade. Det jag vill förmedla på mina kurser är att alla kan lära sig detta!

 

— Det är den här känslan jag vill förmedla med mina kurser. Alla kan lära sig detta!, säger Sabine Gartner

 

Hur fungerar djurkommunikation? 

— Jag vill börja med att berätta att jag älskar detta och brinner för det jag gör. För sex år sedan, när jag träffade Susanne Jönsson för första gången, förstod jag att detta kunde vara något för mig. Jag blev nyfiken och sökte mig till en kurs i djurkommunikation. När jag insåg att jag kunde prata med djur blev jag alldeles paff. Det fungerade verkligen och jag tyckte att det var så roligt. Djuren har så mycket att förmedla och har så fina berättelser och på en fortsättningskurs i djurkommunikation lärde jag mig även att kommunicera med andra människors djur.

 

Sabines hundar Tjalle, Baloo & Pluto

 

Du började intressera dig för djur redan 2011 och det fanns en hund som hette Baloo som hade stor betydelse för dig?

— Jag träffade Baloos husse, min nuvarande man, 2011 och lärde då känna Baloo. Från början var jag skräckslagen, men steg för steg utvecklades min och Baloos relation och jag minns hur fantastiskt och förlösande det var när jag insåg vilken ljuvlig hund Baloo är.

Läs mer på Sabines Friskvård

 

Baloo

 

Är Cesar Millan någon du inspirerats av?

— Vad kul att du frågar! Jag skrev faktiskt om Cesar Millan på min hemsida innan jag tog fram den nya. När jag började lära mig om hundar och hur jag skulle göra för att bli trygg med Baloo så tittade jag på alla avsnitt av Cesar Millan. När jag väl går in för något så gör jag det till hundra procent. Cesar Millan fick mig att förstå vad det egentligen handlar om och jag förstod vad han pratade om. Det handlar om hur människors energier påverkar djurens energier och hur man gör för att relationen till djuren ska fungera.

— Ibland träffar jag djur som pratar om smärta och som berättar vad de behöver för att må bättre eller för att bli av med smärtan. Jag träffar även djur som pratar om stora budskap så som kärlek, respekt, moral, etik och kärleksrelationer. Det är helt fantastiskt vad smarta djur är. Precis som människor har djuren olika personligheter. De säger till mig att ”tänk om människor kunde förstå att vi faktiskt förstår dem”. Tänk vad det skulle innebära om människor kunde förstå vad djuren känner och tänker!

Du har även kommunicerat med djur i Kenya?

— Jag åker ner till Kenya varje år. Jag är med och driver ett barnhem där som heter Phyllis Memorial Children’s Home. Jag besökte barnhemmet första gången 2003 och kände till hundra procent i både själ och hjärta att detta var något för mig. Jag hade hittat hem. Det var en kvinna som hade startat barnhemmet och det var så fantastiskt att få ta del av det hon hade byggt upp. Vi blev bästa vänner och systrar på samma gång och driver barnhemmet tillsammans sedan 2005.

 

 

— När jag besökte barnhemmet i december förra året fick jag en sådan inspiration och kände att det var självklart att jag skulle prova på att prata med djuren. Jag började kommunicera med djuren på barnhemmet och sedan hyrde jag en chaufför som körde mig till en nationalpark med vilda djur. Djuren berättade för mig att deras budskap måste börja förmedlas vidare till människor. Jag kommunicerade med bland annat giraffer, bufflar, noshörningar och sköldpaddor. Jag förstod att det går att prata med alla djur.

 

 

Hur har året börjat? 

— Hittills har jag varit med på två mässor och det kommer att komma fler mässor under året. Jag fick så fantastiskt fin respons på Må Bäst Mässan och mässan Hälsa och Helhet och jag känner mig så inspirerad. Jag är dessutom så glad över min nya hemsida!

— Jag håller på att skriva en bok om mina djurkommunikationer och möten med djuren. Detta är mitt sätt att sprida deras budskap vidare till så många som möjligt.

 

Läs mer om Sabines Friskvård 

Läs mer om Phyllis Memorial Children’s Home

Läs mer om Phyllis Memorial Children’s Home


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!