fitness 1

Så tar de nästa steg i matleveransracet

Idag är allt fler medvetna om att kosten hjälper eller stjälper ett ambitiöst träningsschema. Under Fitnessfestivalen 25-27 november visar Fitness Meals upp ett koncept som kan bli nästa steg i matleveransracet.

Kistabaserade Fitness Meals utmanar nu genom att leverera vägda och färdiglagade träningsmåltider av högkvalitativa råvaror. Förhoppningen är att det blir en sten som lyfts från många människors axlar. Manuel Carlsson på Fitness Meals ser en ökande målgrupp som vill behålla fokus på träning och hälsa men inte har tid att lägga ner två timmar på att handla och laga mat som dessutom ska passa in i ett noggrant kostschema.

– När vi levererar gör vi så mycket mer än andra matleverantörer. Genom att maten är färdiglagad och färdigvägd med inskrivna näringsvärden får kunden hjälp att ta fullständig kontroll över vad den stoppar i sig. Det är inga halvfabrikat, måltiderna är vakuumförpackade och vi levererar fram till dörrren.

För att Fitness Meals även ska nå ut till en bredare kundgrupp finns ett ökande antal måltidskategorier.

– Utöver vår gröna fitnessmat har vi en röd, en blå och en gul kategori:

  • Den röda kategorin gränsar till fitnessmaten. Det är vår vardagliga hälsotallrik, med max 15% fett – en nyttig och smakrik mat för de som inte tränar så mycket.
  • Den blåa kategorin är för dig som har svårt att gå upp i vikt samt för dig som vill bygga muskler. Denna kategori säkrar ett högt protein- och energiintag och liknar den kost som traditionella byggare länge gått efter.
  • Den gula kategorin är LCHF, som står för Low Carb, High Fat. Största energiintaget här är från fettet samtidigt som du får i dig ditt dagliga behov av protein och få, men bra kolhydrater. Denna kost passar perfekt för dig som vill gå ned i vikt men också för dig som vill äta dig mätt på god mat.
kyckling
Kyckling, ris och grönsaker som tillagats helt utan fett.

Kunderna får ut ett kostschema och kan även få hjälp med en PT. Utöver tids- och hälsoaspekterna gör de stora kvantiteterna som lagas i produktionsköket i Västerhaninge också att Fitness Meals kan pressa priserna.

köp av minst tio matlådor. Eftersom de läckfria matlådorna är vakuumförpackade håller de sig i tjugo dagar. Det blir inget svinn för kunderna. Fitness Meals använder Klarnas trygga betalningslösning genom vilken maten kan delbetalas.

Fitness Meals lanserar sig under Fitnessfestivalen 25-27 november men har redan fått en flygande start och levererar mat i hela Stockholm. Läs mer och beställ här


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!