porsche1

Så slipper du huvudvärk när du säljer bilen

Att sälja varor second hand har blivit allt lättare på senare år. Men en klassisk bransch har fortfarande många frustrerade säljare. På Haninge Bilpark märker man att många kunder inser fördelarna med att sälja till dem.

Vad är fördelen med att sälja bilen till er?

– Vi vet vad vi vill ha och betalar ofta det begärda priset i en annons. När vi fått titta på bilen och köpet är klart är kunden tacksam att just vi har köpt. Med tanke på hur mycket vi säljer är vi i ständigt behov av att få in nya bilar och letar mycket på Blocket.

Inom vilket geografiskt område köper ni in bilar?

åka ner till Göteborg, men då ska bilen kosta minst 40.000 kronor. När vi säljer bilar kostar de mellan 50.000 och 150.000. Bokar vi in en tid

Vad beror det på?

– För det första vet de att de får ett trevlig bemötande av oss. För det andra vet folk som en gång prövat att sälja bilen själv att det kan vara jobbigt. Köpare dyker inte upp, prutar eller vill betala på avbetalning. Det är också vanligt med köpare som, när de väl ser bilen, hittar på att det finns fel. Vi vet vad vi ska titta på och kan bilarna utantill redan innan vi sett dem.

haningebilpark1
Medarbetarna på Haninge Bilpark

Ni arbetar också med förmedling av bilar. Hur går det till?

– Det är ett sätt för oss att utöka möjligheten för privatpersoner. Kunden kan lämna in bilen till oss och låter oss ta provision på försäljningen. Det är en mycket smidigt process. Vi går alltid igenom bilen och kommer överens med avtal.

När väljer kunden att sälja genom förmedling?

– Det kan vara om vi är osäkra på att köpa in bilen till det pris kunden vill ha för bilen. Säljer kunden genom oss blir det också betydliga lättare på grund av de finansieringslösningar och garantier vi ger. Dessutom får de trevlig och personlig service och slipper den huvudvärk som många upplever vid försäljningen av en bil.

Kravet hos norrlänningarna på Haninge Bilpark är att bilen är svensksåld. Kontakta Haninge Bilpark här så köper de er bil.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!