iclinic5

Så slipper allt fler kirurgi

De är experter på att uppnå högsta möjliga resultat med botox och fillers, och har blivit kända för sin näskorrigering. Kilian Francois på iCLINIC tycker att man kommer långt utan kirurgi.

Många vill korrigera näsan men varken vill eller kan operera sig. iCLINIC har bevisat att de kan ersätta ansiktslyft och näsoperationer med botox och fillers.

– Vi har satsat på att bli så skickliga att vi kan erbjuda ett alternativ till kirurgi. Det är inte alla som kan eller vill operera sig och det är så klart väldigt stor prisskillnad, säger Kilian Francois.

Ni är noga med eftervård och har kompetens som många andra kliniker saknar. Vad betyder det för patienterna?

– Vi gör saker som andra kliniker inte klarar. Vi lyssnar alltid på patienten och försöker presentera en lösning på det som patienten vill åstadkomma med sitt utseende. Vi har blivit kända för att korrigera näsor och göra ansiktslyft utan operation.

Du har varit i branchen i fem år och jobbat i tre och ett halvt år med injektioner. Innan dess jobbade du med hjärtsjuka. Varför ska man investera i sitt utseende?

– För att man ser sig själv varje dag och för att man vill se positiva förändringar. Vi satsar på väldigt effektiv kombinerad bedövning med både tandläkarsalva och Lidocain i sprutan så att patienten upplever minimal smärta.

iCLINIC är specialister på skönhet och estetiska injektionsbehandlingar. Läs mer på hemsidan och följ iCLINIC på Instagram.

logga-300x200

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!