handdukkei2-1

Så skapade Anneli ortens mest prisvärda B&B

Många av oss drömmer om att ge upp stadslivets stress för att öppna ett Bed & Breakfast. Anneli Sjöstrand från Haninge gjorde slag i saken; nu är Norrgården Sandvikens mest prisvärda boende enligt booking.com

Det började med ett köp av fastigheten drygt 1,5 kilometer från järnvägsstationen i Sandviken. Anneli Sjöstrand slängde ut de gamla inventarierna, inredde med alla bekvämligheter och sedan öppningen i november 2014 har det familjedrivna Norrgården varit fullbokat under stora perioder.

– Arbetet har varit en blandning av att uppgradera fastigheten och att skapa trivsel för gästerna. Gästerna får ordentlig frukost, rena rum och ett personligt bemötande, säger Anneli.

För att framgången ska fortsätta gör Anneli sitt yttersta för att skapa nöjda gäster som sprider ordet vidare.

– Det är viktigt att nå ut; ett närliggande hotell och två vandrarhem har nyligen fått slå igen. Samtidigt finns det stor potential att ta vara på eftersom vi både har turister och arbetare som är i behov av boende.

norrgården2

Framöver ser Anneli möjligheter att utöka med ett kafé i anslutning till Norrgården, något som säkerligen inte kommer att minska de redan mycket positiva omdömena som Norrgården har fått från både svenska och internationella gäster.

Utöver den trivsamma miljön och det personliga bemötandet har rummen utrustats med efterfrågade bekvämligheter som wifi och kabel-TV. Läs mer om Norrgården eller boka rum här


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!