volkan-olmez-73767

Så får du koll på hela ekonomin med Tomas

Ekonomi är så mycket mer än bara siffror, därför krävs helhetskunskap. Att ha koll på allt från affärsjuridik till deklaration är inte alltid lätt, och många använder sig av externa ekonomikonsulter för att få hjälp.
– Vi blir ögat utåt för företaget som har koll på all ekonomisk korrespondens, säger Tomas Grahl, vd och en av grundarna till Wat Ekonomikonsult AB.

De flesta bokföringssystemen är digitala idag. Men även om allt är nätbaserat innebär det inte att arbetet med bokföringen blir lättare. Många gör fel, berättar ekonomen Tomas Grahl. Han och kollegan Weronica Börjesson startade Wat Ekonomikonsult AB just för att kunna vara en trygg och pålitlig ekonomikonsult att vända sig till när det behövs.
– Det behöver inte alltid gå bra med ekonomin, där kan vi gå in och vända saker på rätt köl. Till exempel genom att hjälpa till med frågor om skatter och avtal.

För det handlar just om helheten – att kunna se vilka insatser som behövs för få rätsida på ekonomin eller för att skapa ytterligare lönsamhet i företaget. Oftast rör ekonomiarbetet i företaget även frågor om avtal, skattetabeller och arbetsrätt. När Wat Ekonomi tar sig an ett uppdrag är allt det självklart.

– Vi gör allt vi kan för att hjälpa kunden på bästa sätt. Ekonomi handlar mycket om juridik och att vi kan affärsjuridik och arbetsrätt är en stor fördel i helheten för arbetet med ekonomi och bokföring, säger Tomas Grahl.

Nu på vårkanten är det många siffror som ska rapporteras in till Skatteverket, hela verksamhetsåret ska knytas samman. Dels är det deklarationen som ska in, och dels boksluten för många aktiebolag.
– Vi gör allt det – och mycket annat. Vi hjälper till med med skattefrågor och vi vet vad som händer när det blir en avgift till exempel. Det som saknas fyller vi i med och hittar lösningar.

Som ambulerande ekonomiavdelning arbetar Wat Ekonomikonsult antingen ute hos kund eller vid kontoret på Kungsholmen. De jobbar med allt från enmansföretag till bolag med upp till 15 anställda. De är flexibla och hanterar bokföring i allt från en osorterad pärm till e-bokföring.

Efter drygt 20 år i branschen vet Tomas Grahl vad som gäller. Wat Ekonomikonsult ser hela den ekonomiska helheten och är redo att vara det ekonomiska ögat utåt för ditt företag.

wat_wt

 

Weronica Börjesson och Tomas Grahl på Wat Ekonomikonsult AB

För mer information och kontakt:

Wat Ekonomikonsult AB
Tomas Grahl
Tel: 0709-666 529
http://www.watekonomi.se/

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!