irene-davila-45777

Så blir du naturlig från topp till tå

Utan kemikalier mår kroppen bättre. För Karin Kärrman var det en slump att hon kom i kontakt med konceptet som förändrade hennes liv – både i yrkesroll och livsstil. Idag driver hon det egna företaget Naturligt från topp till tå som enbart säljer 100 procent naturliga hälsoprodukter.

– Det bästa är att det är rena produkter som är baserade på örter och vegetabiliska oljor, fria från parabener och konstgjorda ämnen. Lite dyrare men mycket drygare, berättar Karin Kärrman om sortimentet.

Naturligt från topp till tå kan erbjuda just det som namnet avslöjar: ekologiska produkter för allt, från huvudet ned till fötterna. Karin Kärrmans sortiment utgörs av Scandinavian Herbs produkter som är baserade på vegetabiliska oljor och producerade från 100 procent naturliga råvaror. I kärnan av konceptet finns huvudingredienser av isländska örter, med influenser av andra skandinaviska växter.
– Man mår mycket bättre utan kemikalier, min enkla uppmaning är att våga testa. Det var en slump att började sälja Scandinavian Herbs produkter, jag skulle bara prova produkterna. När jag väl startade mitt företag och försäljningen fick jag superbra respons. Trots att Scandinavian Herbs funnits i över 15 år känner inte så många till alla positiva effekter.

Hon har själv arbetat med ständig värk i kroppen i 10 år, hade testat allt för att få det bättre. Men med Scandinavian Herbs produkter mot värk kan hon nu jobba smärtfri.
– Jag har ett värkpaket som jag brukar rekommendera till alla som har ont i kroppen – en olja och en kräm samt ett liniment. Ofta när du har ont spänner du dig, och då är liniment bra.

Naturligt från topp till tå kan också erbjuda produktpaket för till exempel ansikte och fötter. Önskas en parabenfri och ekologisk dusch- eller badupplevelse finns även en mängd olika tvålar, oljor, geler och krämer för det.

Våroljan är en annan personlig favorit, den bygger upp pigmenteringen i kroppen. Den passar bra för den som vill öka möjligheten till en hälsosam solbränna till sommaren, men den är även bra mot mygg och fästingar.
– Jag började med den för att jag var torr på benen. Nu använder jag den till allt. Det är en ”familjeolja” som en kund kallade det en gång. Även grabbarna kan använda våroljan, till exempel när de rakat sig, den är mjukgörande och vårdande.

Den fungerar också väldigt bra till ett annat mer oanat användningsområde.
– Just tack vare att allt som jag säljer är rena produkter törs man även ha det på hunden, till exempel. Våroljan är en storsäljare – just för att man kan använda den som fästingmedel på hunden också.

De ekologiska produkterna renar också ut gifter ur kroppen, därför kan det ta lite tid innan man får effekt. Men när man väl provat är det svårt att sluta, menar Karin Kärrman.
– Man mår mycket bättre och hyn blir mjukare. Scandinavian Herbs är produkter för hela kroppen, för värk, mot psoriasis till exempel… Man mår helt klart bättre utan kemikalier, så testa – det finns inget att förlora på det!

Vad är det bästa med att driva ditt företag Naturligt från topp till tå?
– Det är ett fritt jobb, till motsats med det jag arbetar med annars. Det är kul och inspirerande, att få träffa folk och framför allt att få folk att testa att leva mer ekologiskt. När man väl testat vill man ha mer!

Karin Kärrman jobbar rikstäckande och den åttonde mars kommer hon att befinna sig ombord på Eckerölinjen där hon visar produkterna och svarar på frågor om sortimentet. Mer information om henne och Naturlig från topp till tå kan du finna här:

Karin Kärrman
Naturligt från topp till tå
Tel: 0708- 28 91 31
Mejl: naturligtfrantopptillta@hotmail.se
http://karinkarrman.se/

IMG_20160913_103643-2

Ombord på Eckerölinjen förra året. Så här kan det se ut när Karin Kärrman åker runt och visar sina produkter för hela kroppen!


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!