Prisbelönta städfirman: – Tacksam för hjälpen jag fått här i Sverige

Tanums Rent & Fint är det lokala alternativet för många i Tanumshede. Städfirman arbetar även i Fjällbacka och Grebbestad. Agime Plava som driver företaget fick pris 2006 för hennes insatser som Företagare med utländsk bakgrund.

Tanums Rent & Fint har nu funnits i tolv år och Agime Plava ser en växande marknad.

– Vi gör allt inom städning, vi utför flyttstädning, fönsterputs, byggstädning, industri, kontor och sanering. Vi städar även privata hem, säger Agime Plava.

Efter att ha kommit från Kosovo till Sverige har hon varit noga med att alltid göra ett bra arbete vilket avspeglar sig i Tanums Rent & Fint.

– Vi är snabba, vi gör ett effektivt jobb och har mycket respekt för våra kunder. Vi får aldrig klagomål men däremot en hel del beröm. Jag minns särskilt en dam som ringde upp och sa: ”Jag går runt och njuter i mitt hus.”

Städfirmans goda rykte gör att Agime numera kan ta ut ett högre pris.

– Vid det här laget väljer många oss ändå. Så länge vi står för bra kvalitet behöver vi inte sänka priset.

Framöver ser Agime Plava möjligheter för företaget att fortsätta växa i regionen. Framgången kommer med mycket arbete men också med viktigt stöd från omgivningen.

– Jag är glad, nöjd och tacksam för den hjälp som jag har fått här i Sverige. Jag har arbetat hårt och varit seriös och jag är mycket tacksam för det stöd med ekonomin som jag fick av Starta Eget.

Kontakt: Tage Wikströms Gata 14 C

Telefon: 0525-207 04


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!