Premier League, skrällar och stryktipset

De första skakiga matcherna i Premier League är avklarade. Liverpool och Manchester City toppar som väntat ligan efter fyra spelade matcher. Vi har bjudits på både underhållning och en del skrällar, exempelvis har Manchester Uniteds inledning varit minst sagt turbulent. Efter en stark öppningsmatch med vinst mot Chelsea (4-0) har man åkt på en torsk och två kryss. Lika resultat mot Southampton respektive Wolverhampton och en förlust mot Crystal Palace.

Den förlusten var en bidragande faktor till att utdelningen på 13 rätt på stryktipset v.34 blev 7.5 miljoner för två lyckliga vinnare. Normalt sätt brukar resultaten stabiliseras efter några omgångar och skrällarna blir färre. Nämnd vinst kom från en vecka med jackpot på 15 miljoner, men som ensam vinnare på 13 rätt är man garanterad 10 miljoner i utdelning. 

Förra helgens stryktips med landslagsuppehåll gjorde att svenska spel plockade matcher från em-kvalet och League One. Dessutom lottades match 7-10, alltså en svårtippad kupong med chans till många skrällar och potentiellt en ensam vinnare på 13 rätt. Med facit i han så uteblev de stora skrällarna och 13 rätt gav ungefär 6000 SEK. 

Stryktipset med Premier League är tillbaka denna helgen igen. Även om fler har koll på Premier League än League One, så är det inte alldeles lätt att pricka in 13 rätt. Att ta vara på  stryktipsförslag från vana spelare som vet hur man hittar värde i en sån här kupong är att rekommendera. 

Vill man hoppa över stryket denna vecka men ändå betta på enskilda matcher kan man såklart göra det. Det finns flera spelbolag med bra odds och service där man smidigt kan spela på kommande matcher. 

Många är dom och valet kan vara svårt när man ska välja spelbolag. De flesta av de stora har svensk licens, men även casino utan svensk licens finns tillgängliga, Bettingstugan har kompletta listor för den som vill jämföra. Flera erbjuder också spel utan konto efter regleringen som trädde i kraft januari 2019, Speedybet är ett exempel på ett sådant spelbolag. 

Oavsett om man väljer att spela på några matcher eller inte så räknar vi med stor underhållning från denna säsongen. 

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!