Petra hjälper kunder att jobba elektroniskt

2017 närmar sig, men de papperslösa kontoren verkar dröja. Petra Falk på Heimanns konsult och redovisning försöker få kunder att jobba mer elektroniskt men accepterar att det är svårt att lära gamla hundar sitta.

Petra Falk på Heimanns konsult och redovisning har nära kontakt med många småföretagare. Hon sköter bokföring, bokslut, deklaration, budget, bolagsbildning, fakturering, lönehantering och mer därtill. Petra tycker att det mesta går snabbare digitalt och att kunderna får bättre service, men accepterar att vissa inte vill ändra på något de är trygga med.

– Jag har kunder som trivs med att ha allt på papper, det får man acceptera. Men vi jobbar ständigt för att fler ska kunna arbeta mer elektroniskt och många kunder gör framsteg. Vi har överlag som målsättning att förenkla livet för företagare så att de, utan bekymmer, kan lägga sin kraft på att föra sitt företag framåt och slippa lägga ner sin dyrbara tid på administrativa rutiner.

Petra Falk arbetar mycket i programmen Visma och Fortnox. Hon gör många kortare jobb från det egna kontoret men sitter även ute hos olika företag. En förutsättning är att förstå vad varje kund behöver.

– Jag lyssnar på kunden, ger god och personlig service och utför det jag ska med kvalitet och i god tid. Vi strävar efter att vara en komplett redovisningsbyrå som genom bra lösningar kan bidra till en kostnadseffektiv redovisning.

Heimanns konsult och redovisning verkar i södra Skåne. För professionell service kontakta Petra här.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!