NK STAGE PÅ NK STOCKHOLM VÄLKOMNAR NUDIENT

Den 2:a januari tog NUDIENT över NK Stage på Nordiska Kompaniet i Stockholm. NUDIENT grundades i Stockholm 2016 och är ett hållbart mode & tech-varumärke med ett brett produktsortiment av mobilskal, skärmskydd och livsstils-tillbehör designade från grunden. Nudient är med över 1 000 000 sålda telefonskal ett ledande varumärke för mobilaccessoarer samt finns i över 1 500 fysiska butiker.

“Jag är oerhört stolt över att få presentera NUDIENT i fysisk form efter många år av primärt online-försäljning. Att vi dessutom får göra det tillsammans med ett av nordens främsta, och anrikaste, varuhus är ännu roligare. Butiken är perfekt utformad för att passa NUDIENTs universum med stora delar i metall och minimalistiskt formspråk, där flertalet events även kommer att anordnas. I butiken kommer våra kunder mötas av medarbetare från alla våra avdelningar, allt från designers till finance, detta för att fler i företaget ska förstå vår produkt och målgrupp. Det blir utbildande både för oss och våra kunder.” säger Pontus Krusing, VD på Nudient.

NK Stage är en temporär eventplats på NK som visar upp kurerade varumärken och upplevelser inom mode, skönhet och livsstil. Med exklusiva släpp, spännande upplevelser och ett unikt utbud av produkter har de som mål att ständigt överraska. NUDIENT kommer att presentera över 1188 produkter på NK Stage med skal från produkt kollektionerna Thin och Bold tillverkade av 100% återvunnen plast, Form-kollektionen samt datorfodral och NUDIENTs nya plånbok i veganskt läder.

Upptäck NUDIENTs produkter på NK Stage, plan 1, Nordiska Kompaniet i Stockholm på Hamngatan 18-20, från och med den 2:a januari till 22:a januari 2023.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!