Nick’s utmanar chokladjättarna med tre nya chokladkakor

Nytt år och nya möjligheter, vilket innebär att det är dags att bryta gamla vanor, så dumpa din vanliga chokladkaka och utmana dina smaklökar. Efter flera år av produktutveckling är Nick’s stolta över att äntligen kunna lansera tre chokladkakor, så spänn fast er chokladfantaster. 

Nick’s introducerar tre spännande smaker, Hazelnut crunch, Almond sea salt och Caramel crunch. Hazelnut crunch, är en silkeslen mjölkchoklad med rostade hasselnötter. Därefter kommer Almond sea salt, en fyllig mörk choklad med lyxiga mandelbitar och havssalt, som dessutom är vegansk. Slutligen, Caramel crunch är en sammetslen mjölkchoklad med knapriga karamellbitar. Som alltid är alla produkter från Nick’s fria från tillsatt socker, gluten och palmolja. 

De pastelliga färgerna på förpackningarna är inspirerade av en sommarhimmel vilket symboliserar glädje, frihet och energi. Förutom att de kommer synas på butikshyllorna, kommer de även vara oerhört instagramvänliga. 

”Chokladkakekategorin domineras av stora varumärken som behöver utmanas när det gäller förpackning och innehåll. Vår förhoppning är att folk kommer att byta ut sin traditionella choklad mot vår av olika anledningar. I slutändan handlar allt om smak och vi tror att vi knäckt koden för att vara godare och hälsosammare.

“Vi är övertygade om att folk kommer att älska chokladen, så jag uppmuntrar folk att skicka mig sin gamla choklad och jag kommer personligen att skicka dem vår ” säger Stefan Lagerqvist, VD Nicks.

Nick’s premiumchoklad, 75 gram, kommer att säljas exklusivt online från och med den 16 januari 2023. Chokladkakorna kommer att säljas styckvis (rek 27,90kr) samt i ett mix-pack (rek 79kr) som innehåller alla tre smaker. 

Relaterade länkar


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!