Linus Stridfelt blir ny PR-chef på Bukowskis

Linus har mångårig erfarenhet från Patriksson Group där han i rollen som Head of Communication och del av ledningsgrupp, ansvarade för att driva och utveckla byråns PR- och kommunikationserbjudande. Med kunder som Moderna Museet, Market Art Fair, Orrefors Kosta Boda, Georg Jensen, Cartier, Louis Vuitton och Hermès, har Linus bred erfarenhet inom konst, design, inredning och mode. Linus kommer närmast från en global projektledarroll på H&M.

– Jag har följt Bukowskis under många år och är imponerad över den förändringsresa som skett under Louise Aréns ledning. Det känns fantastiskt att få möjligheten att fortsätta utveckla Bukowskis kommunikation kring sitt unika erbjudande inom konst och design, säger Linus Stridfelt.

– Det känns väldigt roligt att få välkomna Linus Stridfelt till rollen som ny Pr-chef. Med ett etablerat svenskt och internationellt nätverk kommer han ha en betydande roll i att fortsatt stärka Bukowskis position som det ledande auktionshuset i Norden, säger Louise Arén VD på Bukowskis.

Linus Stridfelt tillträder sin tjänst den 20:e februari 2023.

Tillfällig presskontakt:

Irina Nirland

Marknads och kommunikationschef

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!