Limo4all – så gör man en snygg entré

Han är ägaren till en bil som uppmärksammas vart den än åker. I maj börjar högsäsongen för Per Corneliuson och hans Limo4all, och faktum är att en lyxig limousinefärd inte behöver bli dyrare än en vanlig taxiresa.
– Det är alltifrån skolbaler till bröllop. Jag har även ett kompisgäng som beställer körningar under Elitloppet varje år, säger Per Corneliuson.

Du är ägare till Limo4all och kör limousine i Stockholm sedan fem år tillbaka. Du har också nöjet att arbeta med väldigt glada kunder. Vad brukar de säga?

– Ofta får jag reaktionen ”Åh, vad kul det här var, det här måste vi göra om”. De är verkligen positiva och duktiga på att rekommendera mig vidare. Många tar bilder och delar med sig.

 

Vad är det som är så barnsligt roligt med att åka Limousine?

– Det blir en upplevelse för många. De tycker att det är jättekul att spela sin egen musik och dricka champagne och det blir en kul start på kvällen. Det är inte ovanligt att någon får en Limousine bokad till sig som en överraskning, det brukar vara populärt.

Du får köra ut till fester och bröllop, och du hinner med ett antal skolbaler varje år. Vad gör du för att skapa full effekt?

– Man vill göra en snygg entré. Ofta står det människor och väntar på att limousinen glider fram. Jag håller upp dörren och så brukar det fotograferas en hel del. Jag kör med slips och sätter även gärna på mig hatten och kostym.

Du köpte din limousine för fem år sedan för att ha på sidan av ditt arbete. Hur ser du tillbaka på beslutet?

– Att det är kul att köra en limo och det är en bil som alltid blir uppmärksammad. Jag ligger aldrig ute och jagar på nätterna utan oftast får jag beställningar genom hemsidan och kör ut med bokningar. Jag har 5 år kvar till pensionen nu och det finns möjlighet att gå över till detta på heltid.

– Jag har jobbat med trafik i olika former sedan 70–talet bland annat som trafikledare och efter 35 år bestämde jag mig för att starta eget. Från att ha haft detta som sidosyssla tar det här över mer och mer.

Slutligen… du har kört en del kända och speciella kunder. Berätta om någon speciell körning.

– Ett gäng brukar höra av sig varje år för att hyra in mig under Elitloppet, lördag och söndag. Då är det verkligen fest. Det är roligt med återkommande kunder. Jag kör även till en hel del muslimska bröllop som är fina. Jag har kontakt med restauranger och de bröllopspaket där jag ingår har blivit en stor del av min kundkrets – det är en väldigt fin vit bil som uppskattas av många.
Se fler bilder och boka Limo4all här


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!