kimsan3

Kim: ”Inget samtal skrämmer mig”

Samtalsterapi hjälper tusentals människor i Sverige. Samtalsterapeuten Kim Bornholm på Kimsan AB har själv erfarenhet av att behöva bearbeta svåra händelser. – Samtalsterapi är en möjlighet att fokusera enbart på dig själv och skapa en plats där du får vara sårbar.

Samtalsterapi ger tröst och förståelse. Men att leverera direkta lösningar på problem är inte alltid samtalsterapeutens uppgift. Klienterna får lära sig att se vad som blivit blockeringar i livet och får verktyg för att lyfta sig ovanför dessa.

– Jag arbetar med healing, samtalsterapi, medial vägledning och workshops, säger Kim Bornholm.

Enligt Kim väljer till exempel många som blivit slagna som barn att förtrycka händelsen men mår samtidigt dåligt över det som hänt.

– Dessa händelser behöver bearbetas. De flesta tar stora kliv efter terapi och somliga kan ta steget till att hjälpa andra. Man har förståelse för människor som blir utsatta om man själv varit där. Men resan dit är inte alltid enkel och kräver ofta hjälp.

Det är inte bara människor med problem från unga år som vänder sig till Kim utan också människor med intensiva arbeten som behöver sänka stressnivån.

– Healing väcker en känsla av välbefinnande och samtalsterapi är något som många har behov av. Jag gör så att klienten ser sig själv på nytt och lär sig att förstå varför man känner som man känner i en specifik situation. Det är viktigt att orka se bakåt och bearbeta händelser som hindrar oss från att röra oss framåt. Jag är bara ett verktyg, allt utgår från ens egen person.

Kim sticker inte under stolen med att hon själv varit med om mycket jobbigt i livet.

– Jag har varit med om mycket och kan verkligen möta människor på det plan de befinner sig. Det finns inget som skrämmer mig och inget gör mig chockad. Jag är lugn, positiv och har fötterna på jorden. Dessutom är jag väldigt rak och ärlig, det uppskattas.

Kimsan AB finns i Farsta.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!