Kalaspriser – det är precis vad ”Proffs På Allt i Bilvård” erbjuder, men fortfarande med arbete av absolut högsta klass

Hur härligt är det inte att sätta sig i sin bil – när den är helt skinande ren, från däck till tak. Krister Mikko driver Proffs På Allt i Bilvård och för honom är det extremt viktigt att leverera på topp. Men samtidigt ha humana priser.

– Alla ska ha råd att ta hand om sin bil. Det ska inte spela något roll om du är affärsman med mycket pengar, eller om du är en pensionär med betydligt mindre plånbok.

 

Det finns många bilrrekond-företag runt om i landet, ja nästan ett i varje garage faktiskt. Det finns de som tar hand om din bil bra, sen finns det de som är lite bättre, och så finns Krister Mikko. Han har funnits i närmare 35 år och är förmodligen den äldsta bilrekonden i Karlstad. Proffs På Allt i Bilvård som företaget heter har ett ledord – göra kunden nöjd.

Krister berätta, hur gör du kunden nöjd?

– Jag ser det här som ett hantverk. De som lämnar in en bil vill ha det hantverksmässiga jobbet. Kommer du med en bil för flera hundra tusen ska du kunna känna dig trygg. Alla bilar är värda att bli ompysslade.

Du har ju kalaspriser – hur går det ihop?

– Jag har en väldigt fin relation till alla mina kunder. Vissa kunder har jag haft i 30 år. Mycket har att göra med att jag aldrig höjer mina priser. Om du kom med din bil för flera år sen, då fick du ett pris, idag betalar du samma pris. Folk blir förvånade över att jag aldrig höjer priserna men jag behöver inte göra det. Jag ligger fortfarande bäst till prismässigt i Karlstad. Jag gör det här för att det är roligt och en avkoppling.

 

 

Kan du ge ett prisexempel?

– I vanliga fall brukar man få betala 7500 kronor för ett keramiskt lackskydd. Jag tar bara 3500. Det är helt otroligt bra pris.

Vad är ditt signum?

– Bra hantverk, och bra priser. Alla ska ha råd med ett professionellt hantverksmässigt lackskydd. Alla ska ha råd att ta hand om sin bil. Det ska inte spela något roll om du är affärsman med mycket pengar, eller om du är en pensionär med betydligt mindre plånbok.

 

 

Om man är nyfiken på hur du arbetar – kan man se det någonstans?

– På min Facebook hittar man bilder på hur arbetet fortlöper. Det kan vara rätt roligt att följa.

 

 

Vill du boka tid eller snacka bilar med Krister – då gör du det bäst på 070-542 99 12


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!