markobygg1

JB Mark & Bygg firar 10 år och anställer efter orderökning

Med en bra maskinpark och nöjda kunder har JB Mark & Bygg byggt upp en verksamhet som växer och företaget har tagit in flera stora uppdrag på sistone. Den ökade efterfrågan gör att JB Mark & Bygg nu söker fem grävmaskinister och anläggare.
– Jag är stolt över det vi har uppnått, säger Jimmy Borgh.

JB Mark & Bygg, som fyller tio år i år, har på senare tid inlett samarbeten som innebär omfattande installationer av fiber i villaområden.

– Det handlar om att gräva och att lägga ner fiberledningar i marken och sedan dra in det till centralstationer. Vi började förra året med ett litet jobb med en entreprenör inom fiber och i år har det växt till betydligt mycket mer jobb.

Mångsidigheten i maskinparken och den breda kompetensen hos de anställda gör att Hägerstensföretaget tar sig an arbeten inom dränering av husgrunder, markstensläggning, schaktning, vatten & avlopp, anläggningsarbeten och mer därtill. JB Mark & Bygg hyr även ut maskiner och sedan företaget köpte sin första lastbil i oktober och flaggade för att den fanns tillgänglig, har redan flera bra lastbilsjobb kommit in.

– Vi strävar efter att alltid göra bra jobb med hög kvalitet. Det handlar om duktiga anställda och en bra maskinpark som för närvarande är på mellan 1,5-17 ton. Vi tar både små och stora jobb men vi har kommit att jobba allt mer med större kunder, vilket innebär stabilare arbeten och mindre administration.

soder
När det kommer mycket snö kör JB Mark & Bygg dygnet runt.

Att få ett företag i mark- och bygg-branschen att växa och må bra under en tioårsperiod kräver förutom en kunnig ledning också bra personal och rätt samarbeten med kunder och maskinförmedlingar. Nu tar JB Mark & Bygg ytterligare ett steg och anställer fler medarbetare.

– Jag är stolt över det vi har uppnått och för att fortsätta erbjuda hög kvalitet och möta den ökade orderingången kommer vi att anställa fem grävmaskinister och anläggare. Vi söker personer med erfarenhet och kunskap och har framförallt letat genom mun till mun.

Läs mer och kontakta JB Mark & Bygg här

Logotyp3


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!