”Jag är noga med att dricka den varje dag” – läs om noni-juicens uppiggande effekter

För åtta år sedan blev Agne Andersson introducerad för noni-juicens fantastiska och uppiggande egenskaper.
– Det var en riktigt gudabenådad upptäckt. Noni-juicen hjälpte mig att balansera kroppen eftersom den innehåller rätt mängd av alla nödvändiga vitaminer och mineraler.

Agne Andersson är en av de ledande produktkonsulterna och återförsäljarna för noni i Sverige. För åtta år sedan fick han ett tips från en god vän om att han borde testa den exotiska frukten från Tahiti. Agne kände snabbt av de positiva effekterna.

– Från början drack jag mycket av juicen eftersom jag ville se en snabb effekt. Jag gick mycket på gym och kände mig både pigg och att kroppen återhämtade sig snabbare än tidigare. Det var svårt att peka på exakt vad som hände men saker började röra på sig i kroppens system. Jag fick bättre dygnsrytm och toalettrutiner, och dessutom blev jag mindre mottaglig för förkylningar.

Agne Andersson.

 Noni-frukten växer på plantan morinda, som finns i stort antal på ön Tahiti. Frukten, som innehåller antioxidanter och iridoider, sågs i den gamla polynesiska kulturen som en viktig källa till både vitalitet och god hälsa.

– Anledningen till att det går att sälja juice till folk i väst beror på den goda tillgången. Noni-frukterna på Tahiti finns i samma överflöd som äpplen på våra svenska äppelträd. Frukterna har haft en väldigt synbar effekt på lokalbefolkningen.

Noni-frukten växer på Tahiti.

Här hittar du det breda sortimentet av noni-produkter.

En av anledningarna till noni-fruktens effekter sägs bero på den höga halten iridoider. Vad är detta?

– Det är faktiskt så att noni innehåller mer iridoider än någon annan frukt i världen. På ren svenska kan man säga att det är kraftfulla komponenter som produceras av växter och som fungerar som en försvarsmekanism. Vad som även är bra är att iridoider är motståndskraftiga under tillverkning, tål mycket exponering och hetta, och klarar dessutom av förvaring under en lång period.

Förutom juice finns noni även i andra produkter. Läs mer här

Vad mer kan du berätta om noni-juicens effekter?

– Den hjälper organen att ta bort slaggprodukter och kroppen att återskapa en väl fungerande balans. Noni-juicen kan inte ersätta motion eller bra kostvanor eftersom kroppen behöver hjälp med att tillsätta bra saker. I kombination med bra mat, motion och tillräcklig sömn är noni dock en fantastisk start på dagen och ger på sikt en bättre hälsa.

Förutom noni-juice så finns även andra produkter som innehåller ämnen från morinda-växten. Vilka är dessa?

– Jag säljer massor av bra produkter som fyller olika funktioner. En är ”Morinda Body Conquer” som innehåller mycket fibrer och a-vitamin.

– En annan är ”Morinda A.G.E Therapy Gel” som skyddar huden mot miljöpåverkan och motverkar hudens åldrande.

– För att nämna en tredje produkt så vill jag lyfta fram ”Morinda Rapid Fuel”, som är effektiv för människor som är vana vid hård träning. Det är en avancerad kolhydrat- och proteindryck som snabbt tas upp av kroppen, och som rekommenderas för till exempel maratonlöpare.

Noni-juicen är uppiggande och helt fri från tillsatt socker.

Noni-frukten ingår i de flesta av produkterna i sortimentet, och används både som näringsprodukt och kroppsvård.
Noni-juicen är helt fri från konserveringsämnen och tillsatt socker. Drycken finns dessutom i flera olika smaker och rekommenderat dagligt intag är 60 ml.

Läs mer om noni-frukten och alla fantastiska produkter.

Här kan du bli produktkonsult och månadsprenumerera på noni.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!