Chiara Ferragni & Nespresso lanserar nytt kaffe med smak av Milano

Den italienska modeikonen Chiara Ferragni lanserar nu tillsammans med Nespresso det nya kaffet Milano Intenso – en hyllning till italiensk kaffekultur och Milanos livliga karaktär. Till det nya kaffet har Chiara Ferragni också tagit fram en termosmugg i guld, inspirerad av katedralen Duomo di Milanos ikoniska spiror.

Den nya kaffesmaken Milano Intenso släpps i limiterad upplaga och blir en del av kaffesamlingen Ispirazione Italiana som lyfter fram det bästa av italienskt kaffe. I Milano Intenso hittar vi klassiska toner av rostat korn och kakao, med en hint av bröd och mörk choklad. Smaker som fångar italiensk historia, elegans och kaffeexpertis. Milano Intenso avnjuts bäst som en cappuccino, då toner av peppar, bär och frukt lyfts fram.

– Min kärlek till kaffe och Italien har inga gränser, så det var självklart att samarbeta med Nespresso igen för att ta fram den här limiterade upplagan. Det nya kaffet och termosmuggen har inspirerats av Rom och Milanos rika kultur. Jag är så exalterad över att ge liv till ett så välsmakande kaffe tillsammans med en vacker termosmugg som kaffeälskare kan njuta av när de är på språng, berättar Chiara Ferragni.

Med inspiration från Milano
För detta samarbete har Chiara varit på en resa genom kaffets Italien för att utforska smaker och regionala kaffetraditioner tillsammans med välkända historikern Filippo Cosmelli. Historiska Villa Necchis omtalade gröna design och katedralen Duomo di Milanos gulddetaljer syns genomgående i samarbetet.

Från och med den 16 januari finns Milano Intenso att köpa till en kostnad av 57,90 SEK och Touch Termosmugg till en kostnad av 300 SEK i Nespressos boutiques samt på www.nespresso.com/se.

Kapslarna återvinns på närmsta metallåtervinning
Nespressokapslarna är gjorda av aluminium som är det ultimata materialet för att skydda kvaliteten på kaffet och som också är oändligt återvinningsbart. Nespressokapslar återvinns enkelt på närmaste återvinningsstation för metallförpackningar i någon av Sveriges 5 800 återvinningsstationer eller i närmsta Nespresso Boutique. Kapslarna återvinns som de är, med kaffesumpen kvar.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!