it-konsulten-henrik-andersson-hemservice-inom-it-aer-ganska-ovanligt-idag

IT-konsulten Henrik Andersson: ”Hemservice inom IT är ganska ovanligt idag”

I det digitala samhället är det viktigt att tekniken som ska underlätta jobbet, fritiden och hemmet fungerar som den ska. Men när datorstrul och uppkopplingsproblem blir till en huvudvärk kan det vara skönt att anlita en kunnig person som fixar det åt dig på plats.
– Man ska inte behöva åka iväg med sina datorer när det blir problem, det gäller även för företag, säger Henrik Andersson, ägare av IT-konsultfirman Destnet Dator & Webbservice.

Finns det något mer irriterande än när den nya datorn du köpt för en vecka sedan redan laggar? Eller när hela firman står stilla på grund av att intranätet inte fungerar? Henrik Andersson har mer än 20 års erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag med dator- och teknikproblem. Idag driver han det egna företaget Destnet Dator & Webbservice, en ambulerande webbkonsultfirma.
– Hemservice inom IT är ganska ovanligt idag. Vi jobbar på plats hos kunden och löser alla typer av datorproblem. Vi arbetar även med webbdesign och olika typer av IT-lösningar och erbjuder även webbhotell.

Det ska vara enkelt med teknik, oavsett om det gäller datorerna hemma eller i företaget. Det har Destnet tagit fasta på och att erbjuda webbhotell är en av många lösningar de har för att underlätta för den digitala lagringen av material.
– Det är absolut en bra tjänst till exempel för ett mindre bolag som behöver lagring men inte kan ha en server själv. Vi har nyligen börjat med webbhotell-tjänsten, den gör att vi har en större helhet i servicen vi kan erbjuda – vi kan vara med från 0 till 100 när det gäller all webbservice.

Henrik Andersson är kunnig inom de flesta programmeringsteknikerna såsom HTML5, vilken är grunden för alla hemsidor, och PHP som används för att till exempel göra inloggningssystem och bildgallerier.
– Vi gör allt från enkla hemsidor, till exempel med en förstasida med företagsinformation, kontaktsida och kanske någon till sida till, ända upp till fullfjädrade system med inloggningssystem och webbshop. Vi gör kort och gott allt från A till Ö!

Hos Destnet Dator & webbservice är det fullt i hyllorna av datorer, komponenter och reservdelar. Henrik Andersson skräddarsyr och tillverkar datorer på beställning, anpassat efter kundens önskemål.
– En skräddarsydd dator är för vem som helst! Du får precis det du vill ha och det blir mycket billigare än om du köper en märkesdator. När man köper en märkesdator inkluderas en massa program, och oftast sånt som du inte alls har någon användning för.

Destnet Dator & Webbservice har hela Blekinge som arbetsfält, och jobbar även till viss mån rikstäckande med försäljning av reservdelar och datorer.
– Våra kunder tycker om servicen de får och de svar de får. Vi försöker aldrig sälja in dyrare grejer än de behöver, till skillnad från om man till exempel går i ett stort varuhus och ska handla en dator till exempel.

Tack vare det har Destnet Dator & Webbservice återkommande och nöjda kunder, och kanske framför allt för att de satsar extra på just hemservice, något som gör dem unika.
– Du får personlig service och hjälp dygnet runt – ring när som helst, jag svarar. Det gäller oavsett om du behöver hjälp över telefon eller hjälp på plats. Det är den bästa servicen du kan tänka dig.

Läs mer om Destnet Dator & Webbservice och deras tjänster här!

Henrik_profilbild

logga_destnet


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!