silverst3

Intensivkurs utan förkunskaper

Du har just fyllt arton och det första du vill göra är att ta körkort? Du har passerat fyrtio men ännu inte givit upp tanken på att sitta i förarsätet? Silverstadens Trafikskola erbjuder en intensivutbildning och deltagarna kommer från hela Sverige till Sala.

Silverstadens Trafikskola erbjuder en rad kurser precis som vanliga bilskolor. Ewa Nyberg slår dock ett slag för intensivutbildningen med boende på plats i centrala Sala.

– Det en unik möjlighet för eleverna. De får lugn och ro att studera och når snabba resultat.

I Sverige vill många ta körkort på sommaren men Ewa Nyberg tycker att det är feltänk och håller intensivkurser som startar varannan vecka året om.

– Det är sant att de flesta kommer på sommaren men jag rekommenderar starkt att ta körkort under vintern. Det är ju viktigt att som bilförare behärska olika förhållanden. Tar man dessutom körkort redan före jul och har tillgång till bil så slipper man vänta på bussen under resten av vintern!

Ewa menar att Sala har allt som storstäderna har men i mindre skala.

– Vi har det ganska lugnt här i Sala. Trafikmiljön är lugn, men man missar ingenting av det som finns i större städer. Tvärt om har eleverna ett mycket mångsidigt område att öva på.

Ewa framhåller att när de populära intensivutbildningarna börjar så är det ett heltidsarbete för eleverna. Det ställer krav men det är också ett löfte om att körskolan tar fullt ansvar för en komplett utbildning.

– Ha körkortstillståndet klart innan du ringer och bokar. I övrigt behöver man inte ha några förkunskaper när man kommer hit, säger Ewa Nyberg.

Silverstadens Trafikskola erbjuder tvåveckorsutbildningar året om. Man erbjuder intensivkurser för körkortsbehörighet B, riskutbildningar samt handledarkurser för övningskörning. Både manuell- och automatbil finns att tillgå.

Silverstadens Trafikskola ligger på Rådhusgatan 3 i Sala.

Silverstadenstrafikskola.se


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!