hyllade-prylen-ett-maste-att-packa-ner-i-resvaeskan_s

Hyllade prylen – ett måste att packa ner i resväskan

Vanligtvis tar det timmar för en handduk att torka. Men nu är det slut på den långan väntan. När Ewas hemmaglädje revolutionerar marknaden med produkten som har helt unika egenskaper.

Har du ett barn som glömmer blöta handdukar i skolväskan efter idrotten? Eller en hund som går runt i hemmet och blöter ned allt som hen kan komma åt? Då finns det nu en snabb och smidig lösning. Detta genom Ewa Ståhle Lanttos nya superhandduk. På blott några minuter efter att ha lagts i blöt så är den helt snustorr.
— Handduken är både snabbtorkande och smutsavlösande. Så om du tränar eller åker på semester kommer du aldrig behöva bära runt på en blöt handduk om du köper en från mig, säger Ewa.

Ewa köpte handdukarna för några år sedan. De väger blott 350 gram och är 70×140 centimeter långa vilket gör dem enkla att stuva ner i väskan om man ska iväg på utflykt. Handdukarna är även populära bland hundägare.
— Jag riktar mig mot alla. Allt från barnfamiljer till hundägare. Vovvar med tjock päls kan nämligen bli torra väldigt snabbt med hjälp av handduken, säger Ewa.

Ewa säljer handdukarna på olika mässor men de går även att beställa från hennes egna hemsida. Hittills har hon fått höra mycket positivt från sina kunder om den unika produkten.
— Många kunder kommer tillbaka och köper nya bara för att de tycker att handdukarna varit så effektiva. Förutom att de är lätta och torkar snabbt så är hållbarheten väldigt lång. Så att köpa en handduk av mig är en investering över tid, säger Ewa.

Köp handduken

Kontakta Ewa
Telefon: 0707101181
Mejl: ewalanttostahle@gmail.com

 

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!