sa-hjaelper-hon-missing-people-att-hitta-foersvunna-maenniskor

Hon vänder sig till andevärlden i sökandet efter försvunna människor

Katarina Andersson är ett självlärt, certifierat, medium som även är reiki-master. Förutom att hon guidat tusentals människor i andevärlden så har hon, med sina förmågor, även bistått en rikstäckande organisation i deras sökande efter försvunna människor.

Redan som liten förstod Katarina att hon hade speciella förmågor som många av hennes kamrater saknade. När hon var fem år gammal och stod i köket, för att hjälpa sin mamma, fick hon plötsligt syn på något märkligt. En man gick rakt igenom köksväggen, tittade på henne en stund och försvann sedan tillbaka genom samma vägg.

– Jag försökte göra mamma uppmärksam på det jag sett, men det här var under en tid då man tystade ner barnen. Reaktionen jag fick från omgivningen gjorde att jag kände mig knäpp och konstig, och därför stängde jag omedvetet av mina förmågor. En annan gång, när jag var 11 år, lekte jag och mina vänner ”anden i glaset”. Mamma kom på oss och jag fick en ordentlig utskällning på grund av detta.

Catarinaanderssonfix1

Nästa gång Katarina på riktigt kände av sin mediala förmåga var när hon var 16 år gammal. Hon låg i sin säng och sov, men vaknade hastigt upp av att hon såg sin mormor stå vid sänggaveln.

– Jag kom ihåg att klockan var prick åtta på morgonen när jag vaknade och såg mormor. Det enda hon sa var ”nu går jag”. Mormor låg egentligen inne på sjukhus vid den perioden, så vi bestämde oss för att åka dit och kontrollera att allt var bra med henne. När vi kom till sjukhuset sa personalen att hon hade somnat in klockan 8 samma morgon.

För 11 år sedan råkade Katarina ut för ännu en traumatisk händelse. Hennes son Kristian dog, men försvann inte ur hennes tillvaro. Han var ständigt närvarande och kunde dyka upp från ingenstans, till och med när Katarina var på resande fot. Då bestämde hon sig för att inte blunda för sina mediala förmågor, utan snarare ta dem ett steg längre.

– En kompis till mig tipsade om att jag skulle gå en reiki-utbildning, för att få hjälp att få ut allt jag hade inombords. Jag fastnade för healing på en gång. Jag gick tre utbildningar och fick mitt certifikat 2012. Sedan dess har det rullat på och och nu skriver jag mina egna kurser inom healing och medialitet. Jag älskar att arbeta med människor och försöka få dem att själva utveckla sina mediala sinnen.

För att Katarina ska kunna ge utlopp för det stora andeväsen som omger henne, anordnar hon även trollbordsseanser.

– Trollbord är något som jag alltid har velat ha. Och förra året fick jag ett i present och fick då dessutom chansen att gå en kurs hos Pehr Trollsveden. Det var en väldigt stark upplevelse där Pehr fick kontakt med min pappa från andevärlden. Jag lyckades dessutom få kontakt med min döde son, vilket var otroligt känslosamt. Jag bara grät och grät.

Bordet Katarina använder är gjort av gran, och är väldigt lätt. För att det ska fungera så måste det först aktiveras i månsken, och efter viss uppvärmning så ställer Katarina frågan ”finns det någon ande i bordet?”. En fråga som Katarina nu planerar att ställa allt oftare.

– Bordet heter Kadif och jag reser allt längre sträckor för att hålla mina populära trollbordsseanser. Jag har blivit inringd till både Varberg och Tibro, och har fler resor inplanerade. När bordet är uppvärmt så brukar anden komma in i rummet. Personerna kring bordet kan då fråga efter andens namn och om denne har med sig något budskap från andevärlden.

Förutom att hjälpa människor med andekontakt, så har Katarina även åtagit sig flera andra viktiga uppdrag. Det kanske viktigaste är att hon hjälper en ideell organisation, i deras sökande efter försvunna personer. Under februari, i år, hörde organisationen av sig och behövde hjälp i sökandet efter en försvunnen kvinna.

– Jag fick några detaljer berättade för mig och fick sedan titta på en karta där Missing People hade avgränsat ett sökområde. Man misstänkte att kvinnan hade gått igenom isen, men visste inte var någonstans inom sökområdet det hade skett. När jag sedan mediterade så såg jag en tydlig bild av henne. Jag fick då en karta där jag satte ut ett stort kryss, och det var där hon hade gått igenom isen. Hon låg då i närheten av ett stort badhus, och hade legat under vatten i ungefär fyra dagar.

sa-hjaelper-hon-missing-people-att-hitta-foersvunna-maenniskor

Har du kunnat hjälpa organisationen vid fler tillfällen?

– Ja, de ringde mig i mars för 2-3 år sedan. Då hjälpte jag dem att lokalisera en man som låg under ett stenblock i havet. Och de är självklart välkomna att kontakta mig igen om det skulle behövas i framtiden. Jag tycker det är viktigt att hjälpa till och jag tar aldrig betalt när det handlar om att leta efter människor som försvunnit.

Katarina Anderssons arbete har hyllats från många håll. Detta är responsen som hon fått från några av sina nöjda kunder:

– ”Min resa genom denna kurs har varit otroligt lärorik och spännande. Tack vare Angellights Medium och Angellights fantastiska feedback så har jag äntligen klarat kursen. Bättre lärare får man nog leta länge efter”.

– ”Jag tycker att detta har varit en helt fantastisk resa som jag gjort tillsammans med dig. Att öppna upp sig och få känna sig älskad och välkommen till en värld som så få människor har möjlighet till. Du har varit en fantastiskt lärare och jag uppskattar verkligen jobbet du lägger ner på var och en som behöver din hjälp”.

Läs mer om Katarina Andersson och hennes behandlingar/kurser här.

Besök och håll dig uppdaterad på Katarinas Facebooksida, här.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!