hon-utbildar-dig-in-i-andevaerlden

Hon utbildar dig in i andevärlden

Catarina Andersson är känd för sin kreativitet och andlighet. Dessutom är hon en färgstark konstnär och författare till efterfrågade andliga kurser, i allt från healing till bergskristaller. Hennes kontakt med andevärlden tar sig därför många skepnader.

Catarina utgår från sitt hem i Kilafors, men om någon behöver hjälp med husrensning eller husrening runt om i landet så sätter hon sig givetvis på tåget. I Varberg har hon varit vid två tillfällen och i Tibro en gång. Vanligast är att Katarina får samtal från hälsingetrakten, men hon är naturligtvis även beredd om ett samtal från Gävle eller Stockholm skulle dyka upp.

Vad är viktigt att tänka på vid husrensning och husrening?

– Vid husrensning får jag kontakt med människor från andevärlden. Det är väldigt starka krafter som är i rörelse och därför bör en rensning alltid utföras av ett medium. En husrening däremot kan utföras av personerna som bor i huset. Det jag brukar tänka på när jag ska rena ett hus är att först öppna alla fönster och dörrar för att få ut en del av de negativa energierna. Därefter stänger jag fönster och dörrar igen. Sedan lägger jag ut bergskristaller i varje fönster och bränner en vit salviakvast. Jag lägger även ett behandlat salt, som jag gjort själv, i en kopp med vatten och rör runt med mitt kraftfinger på ett sätt som gör att vattnet omvandlas. Sedan går jag runt i huset och skvätter vattnet på golvet vid alla hörn. Sammanlagt har jag fem olika moment som genomförs vid en husrening, vilket skapar en oerhört effektiv kraft.
– Eftersom man tar med sig flera av energierna in i hemmet utifrån, så rekommenderar jag att man gör en ny husrening var 14:e dag. Det är också viktigt att man inte har speglar i sovrummen, då dessa fungerar som portaler till andevärlden. Häng upp speglarna i hallen istället, där de inte gör lika stor skada.

Catarinaanderssonfix4angel

Är det någon speciell grupp människor som du rekommenderar husrensning och husrening till?

– Alla skulle må bra av både husrensning och husrening. Jag genomför dem både hos ensamstående, sambo-par och hos familjer. Barnfamiljer brukar jag prioritera eftersom jag vill att barnen ska känna sig trygga i sitt eget hem.

Catarina är även konstnär och målar färgglada chakra-tavlor, antingen på akvarellpapper eller canvas. Motiven kanaliserar hon från andevärlden och istället för pensel använder hon fingrar och händer. Oftast kommer tavlorna i olika mönster och föreställer änglar och små barn. Läs mer om Catarinas konst och hur du beställer den här.

hon-utbildar-dig-in-i-andevaerlden

Förutom att Catarina erbjuder husrening, husrensning, healing och medial vägledning så är hon expert på att författa andliga kurser. Hittills har hon skrivit ihop material till fler än 60 olika kurser, vilket man kan läsa mer om på hennes hemsida. I kursutbudet kan kunderna välja mellan bland annat en andlig healingkurs, olika steg i reiki och en kurs i hur man kommunicerar med änglar. Catarinas glöd och inspiration för att sätta ihop olika typer av kurser började för några år sedan, kort efter att hon själv färdigutbildat sig inom reikihealing, och därmed blivit reiki-master.

– För några år sedan fick jag kontakt med min guide som då berättade för mig att jag skulle skriva en kurs i bergskristallshealing. Först trodde jag inte att jag var kapabel till att skriva en sådan kurs själv, men min guide fick mig att tro på min egen förmåga. Efter hårt arbete blev kursen klar och fick namnet Amora, som även är mitt andliga namn. Sedan dess har det bara rullat på och förutom det 60-talet kurser som jag redan skrivit så har jag även nya på gång.

Catarina författar kurserna på beställning eller när hon blir inspirerad. Vissa av kurserna tar 3-4 veckor att färdigställa, medan andra kan ta betydligt längre tid.

– Den senaste healingkursen som jag sammanställde var en stor healingkurs, som tog ungefär sex månader. Periodvis satt jag och skrev dygnet runt och skrivandet måste få ta sin tid. Det gäller att författa materialet med omsorg, renskriva det och tillsätta illustrerande bilder.

CIAfix3

Dina kurser har blivit väldigt populära runt om i landet. Vad ingår i kurspaketet som kunderna köper?

– Intresset för kurserna är jättestort, vilket är väldigt roligt eftersom jag lägger ner så mycket tid och energi på dem. Mina kunder som köper kurser får kursmaterialet skickat till sig via mejl, och så ingår uppföljning en timme i veckan där kunderna får ställa frågor. Jag finns alltid tillgänglig. Sedan är det olika saker som ingår beroende på vilken kurs som kunderna väljer. Väljer de till exempel en reikikurs så sitter jag hemma och skickar ut rätt information till dem och öppnar deras chakran på distans. Jag ritar även in olika symboler hos dem, vilket brukar kallas för initiering.

CIAFix1

Responsen på Catarinas kurser har bestått av idel lovord. Så här säger några av alla nöjda kursdeltagare:

”Jag gick en medial utvecklingskurs hos Catarina, hon har varit en bra lärare med bra stöttning och uppföljningar kursen igenom. Jag har genom kursen och utvecklats på många sätt. Det har även inneburit god själavård och jag har fått ur mycket stress från det vardagliga livet genom att träna de olika övningarna. Jag är glad över att jag gick denna kurs och kommer vilja gå fler framöver”.
Erika Johansson

”Tack vare Cina har jag nu blivit klar med medialutvecklingskursen. Jag har haft några uppförsbackar men med Cinas hjälp och feedback så tog jag mig upp och klarade av det jag aldrig trott skulle gå.Tusen tack Cina för all hjälp till första steget i min mediala utveckling”.
Liisa Micali

Läs mer om Catarinas breda kursutbud här.

Vill du boka en behandling eller husrening kan du göra det här.

Håll dig uppdaterad på Catarinas Facebooksida här.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!