Hon är mediumet som vill hjälpa andra – och samtidigt ha humana priser: ”Händer att folk kommer tillbaka och tackar för det jag sett och berättat”

Birgitha Persson – eller Malurva som hon också kallar sig vill att alla ska få chansen att se både framåt och bakåt i tiden. Med hjälp av sina tarotkort hjälper hon de som vill ha hjälp, alltid till ett humant pris.

–  Jag gör inte det här för att tjäna pengar. Händer att folk kommer tillbaka och tackar för det jag sett och berättat.

 

Vi människor kommer alltid att ha funderingar och frågor om hur saker och ting borde ha blivit eller om hur framtiden kommer att se ut. Sen finns det de människorna som har just den förmågan, att se personer och som kan befinna sig i flera olika dimensioner. Birgitha Persson är en av dessa och redan som liten upptäckte hon sin gåva – en gåva som hon nu använder för att hjälpa andra.

När märkte du att du var medial?

–  Min mormor märkte att jag hade förmåga att se folk, att se auror. Min mormor var jordmor och kunde väldigt mycket om naturen men jag förstod inte riktigt vem hon var och vilken gåva hon hade innan det var för sent. Jag fick min första tarotlek ungefär samtidigt som hon gick bort.

Förstod du vad din gåva innebar?

– Det gjorde jag inte. Jag sökte olika vägar. Jag har letat och sökt mig fram. Ibland har saker och ting kommit som en skänk från ovan, då har jag insett att det är något jag vill satsa på. Jag har alltid velat se om det finns något mer efter döden, det när jag insåg att det finns flera dimensioner.

Berätta, hur arbetar du?

– Jag är certifierat medium, reiki första graden och certifierad och godkänd tarot-tolkare. Jag har under åren byggt upp en kundkrets. Många har kommit tillba under flera år. Jag gör inte det här för att tjäna pengar utan för mig är det viktigt att alla ska ha råd med mina tjänster och att alla ska få ta del av mig och min förmåga. Bokningar gör främst via tarotsidan eller via Facebook. Det är fantastiskt att kunna ha seanser över Skype och internet, det är främst så jag arbetar.

Hur går det till rent praktiskt?

– Jag har sittningar hemma vid min dator men jag åker även ut till folk. Är jag på plats är en sittning ungefär 40 minuter. Det är viktigt för mig att inte avsluta tvärt när de 40 minuterna gått utan att vi gör ett bra avslut tillsammans. När jag har gruppseanser gör jag det med max fem personer eftersom nummer fem det är min själsiffra.

Kan man fråga vad som helst?

– Man får inte fråga om hälsa. Men kommer det någon som har samma bakgrund som jag och kan ta emot ett sånt budskap, då kan jag kringgå det. Det är också många som kommer med sina barn. Det går inte eftersom barn fortfarande är väldigt påverkade av omgivningen och av vuxna.

Läs mer om Malurva här.

Vilken är då den vanligaste frågan?

– Det måste vara de som handlar om relationer. Har min partner någon annan – är han otrogen? Det är mycket frågor kring tillit, är personen i fråga en person att lita på? Sen är det såklart också väldigt vanligt med frågor kring ekonomi.

Men hur ofta händer det att folk inte tror på det du ser?

– Det händer ofta. Vissa är inte mogna just då, att ta emot budskapet. Då vill de ofta ha sina pengar tillbaka vilket jag då ger dem. För mig är det viktigt att de känner sig nöjda när vi är klara. Vi försöker istället att boka in en ny tid längre fram när de känner sig mer redo och när saker och ting känns bättre.

Birgitha har haft samma kortlek sen 1969.

Du måste ha väldigt nöjda kunder?

– Det har jag. Det händer att folk kommer tillbaka och tackar för det jag sett och berättat. De känner att allt äntligen har lossnat och att äntligen börjar det bli som jag beskrev det.

Det går bra att boka här.

När du läser korten – vet du alltid vad det är du ser?

– Nej. Jag vet ofta inte vilka personer det handlar om. Det är viktigt att veta också att som kund, då behöver man inte fylla i. Det räcker om man svarar ja eller nej på mina frågor.

Vilken är den största fördomen du stöter på?

– En del är blockerade och skeptiska men ändå vill ha ett budskap. Jag försöker bemöta det så gott jag kan. Man vill ofta att saker och ting ska stämma. Det som stämmer är det som man är fast i och det som inte stämmer, det är saker som kommer längre fram. Det mär många som missförstår det.

Men Malurva – vem är det egentligen?

– Det är min arbetsnamn. Från början hade jag inget sånt men kände att det är bra att ha. Eftersom min dotter tyckte mycket om Bamse när hon var liten låg Malurva – Bamses hund mig varm om hjärtat.

[stextbox id=’info’ color=’000000′ ccolor=’ffffff’ bgcolor=’ffffff’ cbgcolor=’000000′ bgcolorto=’ffffff’ cbgcolorto=’000000′]

Prislista:

En framtidsläggning och fyra frågor med tarotkort – 300:-
Relations paket; avläsning av foto, analys läggning och fyra frågor – 300:-
Medial vägledning med pendel och kort – 300:-
En fråga med tarotkort – 25:-
Leta fram bort tappade föremål eller djur – 500:-
Miniseans med budskap från andra sidan – 300:-
Gruppseans max 5 personer – 300:-/per person
Rensa energier per distans – 500:-, på plats 800:-

Malurva jobbar främst på distans via dator eller mobil. Accepterar swish och Internetbetalning.

Som medium och tarotvägledare har man tystnadsplikt enligt yrkesheder.

[/stextbox]


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!