eva_reiki_2

Hon är civilingenjören som healar bort ditt dåliga humör

Eva Gedung är kvinnan med lika många strängar på sin lyra som Sahara har sandkorn i sin öken. Hon har både tävlingssimmat och skaffat sig en högre akademisk utbildning som civilingenjör. Men det var först när hon kom i kontakt med healing som hon kände att hon funnit sitt verkliga kall här i livet.

Eva Gedung växte upp i Västeråstrakten tillsammans med sina föräldrar och två systrar. Familjen valde dock att lämna ”gurkstaden” och flytta till Stockholm när Eva var 11 år gammal.
– Då gällde det att snabbt lära sig prata som de andra barnen gjorde i Stockholm. Västeråsdialekten är väldigt vacker tycker jag, men det gällde att snabbt bli accepterad bland mina nya kamrater, säger Eva Gedung.

Redan före flytten till huvudstaden var Eva aktiv inom idrottslivet. Hon var framgångsrik inom både simning och gymnastik, där hon vann flertalet tävlingar.
– Mest framgångsrik var jag i simbassängen där jag vann väldigt många tävlingar. Min favoritdistans var 100 meter bröstsim. En distans som jag även fortsatte simma efter flytten till Stockholm då jag blev medlem i Botkyrka Simsällskap.

eva_reiki

Förutom simningen har Eva länge haft en förkärlek för mode och eleganta kläder. Favoriten är kläder som inspirerats från 1700-talet.
– Jag syr mina egna kläder som ser ut som de gjorde under 1700-talet. De ska vara utstående på sidorna och till det ska man ha en rejäl håruppsättning, helst med strutsfjädrar. Det ska vara starka och fina färger.

Simning och fina kläder i all ära. Eva har även ett långt och framgångsrikt arbetsliv i bagaget. Redan 1985 började hon som projektledare på Alfa Laval. Eftersom branschen var kraftigt mansdominerad, fick Eva armbåga sig fram och visa både framfötter och tuffhet för att vinna respekt hos sina bullriga kollegor. En situation som tärde både psykiskt och fysiskt.
– Under Alfa Laval-tiden hade jag stora problem med stress, vilket gjorde att jag sov väldigt dåligt. För att kunna bota mina sömnproblem och hantera stressen gick jag då en kurs hos Berit Sarvisé, och kom på så sätt i kontakt med healing för första gången.

Eva arbetade kvar på Alfa Laval till 1997, men kände tidigt att det fanns en annan värld som lockade mer. Healingen, som fungerat som en viktig personlig terapi, tog allt större plats. 1999 började Eva själv att praktisera sina kunskaper, och det är främst genom Reikihealing som hon idag hjälper tusentals människor.

eva_reiki_2

– En av många fördelar med Reikin var att jag fick ökad intuition, vilket medförde en lyhördhet omkring mig. Genomgår man en Reikibehandling kan man räkna med ett större lugn och en djupare inre harmoni. Många som söker hjälp har tidigare haft problem med sina temperament. Efter behandlingen blir de mer lugna och tillmötesgående.
– Reiki är en naturlig energimetod för stressreduktion och naturlig djupavslappning, den har en helande effekt för både fysiska och psykiska problem genom att uppmuntra kroppens egna läkningsprocesser. Kort kan Reiki översättas till universell livsenergi.

Eva genomgår just nu tredje steget i reikiutbildningen. Målet är att utveckla sina kunskaper ytterligare för att på sikt kunna undervisa andra människor i helandets ädla konst.

Läs mer om Eva Gedung och boka hennes behandling här.
Läs mer om reikihealing och dess fantastiska effekter här.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!