Lev Livet DU Älskar! Vill DU lära dig Hur?

Livscoach Akademin/Kjell Haglund erbjuder unika utbildningar.
– Våra Coaching modeller bygger på en effektiva och funktionella metoder som ser till hela människan och till hela människans livssituation, metoderna stimulerar individen till en inre trygghet och god självkänsla och stärker individens förmåga att ta ett eget ansvar för sitt liv, utifrån detta kan sedan individen se alla möjligheter i detta och ta ut riktningen på sitt liv.

OBS Nu finns möjligheten att delta på utbildningen både Live på plats eller på Distans endera på nätet hemifrån i realtid 4.000kr eller helt i din egen takt 4.000kr när du har möjlighet. dvs du väljer tid själv, när du vill göra utbildning, du kan starta när du vill. Detta gäller alla utbildningar

Sommarerbjudande 4.500kr för Live på plats för följande utbildningar:

Certifierad Livscoach:  

5 dagars utbildning i Borås den 5-9/6 2023

5 Dagars utbildning i Varberg den 21-25/8 2023 samt

7 Dagars utbildning i Tavira Portugal den 30/9-7/10 8.000kr

Certifierad KBT & ACT Coach  

5 dagars utbildning i Borås den 1-5/5 2023

5 dagars utbildning i Borås den 14-18/8

Certifierad Stresscoach (Mindfulness/Meditation/Qi Gong Coach 

7 dagars utbildning i Tavira Portugal den 20-27/5 2023 7.000kr

5 dagars utbildning i Borås den 4-8/9 2023

Certifierad Relationscoach 

5 dagars utbildning i Västerås den 24-28/4 2023

Certifierad Andlig/Mental/Beroende/Medberoende Coach 

5 dagars utbildning i Västerås den 18-22/9 2023 

BOKA HÄR

Om utbildningarna

– Coaching metoderna innebär för oss att frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv som önskas. Modellerna ökar möjligheten att se sammanhang och ger nya perspektiv samt stimulerar ett positivt tänkande. Metoderna bygger på individuella samtal med ett coachande förhållningssätt. Det betyder att individens mål och intressen står i centrum samt att individen själv har alla svar på sina utmaningar inom sig, men att vi tillhandahåller verktyg och stödjer individen i att dels hitta sina svar, dels våga förverkliga dom.

– Utbildningarna är baserade på de senaste forskningsrönen som vi gör tillämpbara för livet och arbetslivet. Vi har valt den kognitiva metodiken på grund av att den har erkänt goda och väl dokumenterade effekter. Detta för att du ska kunna arbeta seriöst och nå önskade resultat tillsammans med de som du coachar.

”Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva – att bidra till att människor presterar och mår bättre.”

Livscoach Akademin/Kjell Haglund garanterar utbildningar som kombinerar färdigheter på allra högsta nivå, tillsammans med det kognitiva förhållningssättet. Han vet vad som krävs för att du ska kunna arbeta professionellt och framgångsrikt som coach. Då han har 22 års erfarenhet av att skapa och driva utbildningar och kurser inom personlig utveckling, friskvård, hälsa, coaching och rehabilitering.

Livscoach Akademin/Kjell Haglunds kvalificerade utbildningar är processinriktade Tonvikten på utbildningen ligger på ett upplevelsebaserat lärande. Vi varvar föreläsningar med praktiska övningar, diskussion och reflektion, eget och gemensamt arbete i grupper.

Vem vänder sig utbildningarna till?

Utbildningarna kan användas inom många områden och vänder sig till människor som vill arbeta med ett Coachande förhållningssätt och pedagogiskt. Utbildningarna är lämpliga för yrkesverksamma inom utbildning, terapi, rådgivning, socialt och medicinskt arbete, friskvårdsarbete, missbruksarbete m.m Utbildningen kan leda till att man professionellt börjar ta emot klienter på hel eller deltid eller att man använder utbildningen som komplement till det arbete man redan har.

Utbildningarna är också för dig som känner att du vill utvecklas som människa

Läs mer här

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!