3n7fqet_ffw-cory-bouthillette

Hitta ditt billigaste och bästa körkortsalternativ

Ska du ta körkort? Allt fler söker sig utanför storstäderna för lägre pris och personligare service. Vi är bland de billigaste i landet, säger Tuula Holopainen på Körkort Direkt i Åseda.

 

Körkort Direkt ligger i Åseda mellan Vetlanda och Växjö, samtidigt har ni elever från hela landet. Varför väljer så många att genomföra sin körkortsutbildning hos er?

– Först och främst är vi bland de billigaste i Sverige. Men vi är väldigt mycket mer än så. Vi lägger upp utbildningen så att den passar eleverna vare sig det är en intensivkurs eller en körkortsutbildning i långsammare takt. Eleverna bestämmer om de vill bli klara fort eller om de vill ha lång tid på sig. Dessutom har vi ett mjukt sätt och förklarar hela tiden under körlektionerna. Många säger att de lär sig mer under en lektion hos oss än under alla lektioner hos en annan körskola där de knappt säger någonting.

Hur ordnar ni boende?

– Det finns ett hotell, om han har rum så finns det för 200 kronor per natt. Vi hämtar och lämnar där. Det är bara att höra av sig till oss så tar vi hand om boendet.

Var mer exakt i Sverige reser eleverna från och hur länge är de kvar hos er?

– Från hela Sverige. Vi har elever som kommer från Stockholm, Lund och Malmö. En del som kommer hit har tränat en del hemma andra kommer utan att ha kört överhuvudtaget. Har de bara kört lite eller ingenting får de räkna med 3 veckor. Det finns de som lagt av på hemorten och som vill ta upp det. Då kan de vara klara på en vecka här.

Vad kräver ni från eleverna när de kommer?

– Att de har körkortstillstånd. Resten flyter på automatiskt, när de kommer hit tänker de och drömmer bilkörning. Många har körlektion två gånger om dagen, de kör sin lektion på förmiddagen och plockas upp igen för ytterligare körning på eftermiddagen. Samtidigt som det är mycket att lära vill vi att de ska ha roligt. Vi tar inte allt så gravallvarligt och det finns mycket humor!

ehtiringvnw-matheus-ferrero-2

Hur får man plats hos er?

– Alla är hjärtligt välkomna att maila oss på Körkort Direkt. Sommaren är populär men ett tips är att söka under vintern. Vi gillar snö eftersom det är extra fokus på säkerhet. Många uppskattar att köra upp på vintern!

Boka på telefon 070 998 11 84

eller maila info@korkortdirekt.nu


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!